fbpx
ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE ADMITERE LA UNIVERSITATEA ”DANUBIUS” DIN GALAȚI

ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE ADMITERE LA UNIVERSITATEA ”DANUBIUS” DIN GALAȚI

Până pe data de 25 septembrie, Universitatea ”Danubius” așteaptă candidați la programele de studii universitare de licență și de masterat, la programele de studii postuniversitare precum, Colegiul Danubius, Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic și Centrul de Formare Continuă.

 

 

În cadrul FACULTĂȚII DE DREPT au mai rămas locuri doar la programele de studii universitare de masterat: Drept și Administrație Publică Europeană (IF și IFR), Dreptul Uniunii Europene (IF), Științe Penale (IF), Dreptul Comunităților Virtuale (IF).

DETALII MASTERAT DREPT

 

De asemenea, candidații pot opta și pentru cursurile postuniversitare ale acestei facultăți, respectiv:

Protecția Juridică a Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul Achizițiilor Publice;

Protecția Juridică a Copilului;

Mecanisme Juridice pentru o Administrație Performantă;

Instituții de Dreptul Familiei și Acte de Stare Civilă;

Infracțiuni prevăzute în legi speciale.

DETALII POSTUNIVERSITARE DREPT

 

 

 

Admiterea la FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE continuă pentru următoarele programe de studii universitare de licență și de masterat:

LICENȚĂ:

– durata studiilor: 3 ani

MASTERAT:

În functie de programul de masterat urmat  la Facultatea de Stiinte Economice, absolventii de programelor de master MFPP și GFASE sunt admisi la stagiul de expert contabil in cadrul CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) FARA EXAMEN DE ACCES. Absolventii GFASE sunt admisi, de asemenea, in Camera Consultanților Fiscali pe baza unui interviu, FARA EXAMEN DE ACCES.

 

 

CURSURI POSTUNIVERSITARE IN DOMENIUL ADMINISTRAREA AFACERILOR

  • ADMINISTRAREA AFACERILOR ORGANIZAŢIILOR SI STRUCTURILOR SPORTIVE (150 ore, 18 credite)

 

 

 

FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAŢII INTERNAŢIONALE organizează admitere, până pe data de 25 septembrie, pentru următoarele programe de studii:

LICENȚĂ

- durata studiilor: 3 ani

MASTERAT

 

 

 

 

FACULTATEA DE ȘTIINȚE APLICATE

– durata studiilor: 3 ani

 

 

 

PROGRAM DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ - DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI  DIDACTIC 

 

Universitatea ”Danubius” din Galați  organizează programe de formare psihopedagogică iniţială atât pe parcursul studiilor universitare, cât şi în regim postuniversitar, pentru ambele niveluri de certificare, în condițiile stabilite prin Metodologia de admitere la programul de formare psihopedagogică în vederea certificării pentru profesia didactică.

Pentru detalii privind planurile de învățământ (discipline, credite), accesați:

https://www.univ-danubius.ro/planuri-de-invatamant/planuri-dppd.

 

 

 

COLEGIUL DANUBIUS

Colegiul Danubius este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, aceştia având posibilitatea de a nu pierde contactul cu studiile şi de a se califica în una din cele două specializări oferite de Colegiul Danubius.

 

Candidaţii pot opta pentru specializările:

 CAMERAMAN - FOTOREPORTER în domeniul Comunicare, la forma de învăţământ de zi, nivelul 5 avansat, durata studiilor fiind de 2 ani – în domeniul Producție Media.

ADMINSTRATOR REȚELE LOCALE ȘI DE COMUNICAȚII – în domeniul Informatică

ANALIST PROGRAMATOR– în domeniul Informatică

 

 

 

 

Centrul de Formare Continuă - Danubius International Business School

organizează mai multe tipuri de evenimente, adaptate solicitărilor clienților și colaboratorilor din cele mai diverse domenii. 

Evenimentele includ programe de formare continuă (inițiere, specializare, perfecționare) autorizate și recunoscute de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetăriiseminarii, workshopuri-ateliere de coaching și conferințe tematice, precum și programe personalizate, la sediul clientului/partenerului, în anumite condiții. 

Pentru obținerea certificatelor, participanții trebuie să facă dovada absolvirii de studii medii sau studii superioare, în funcție de cerințele fiecărui program de formare la care participă. De asemenea, sunt acordate și certificate de participare de către Universitatea Danubius din Galați.

VIZITATI SITE-UL ADMITERII!

 

 

Purtător de cuvânt- Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.