fbpx
Donate

Ambasador

Danubius

A fi AMBASADOR DANUBIUS reprezintă un prilej unic, reprezintă o conexiune continuă cu cei mai frumoşi ani ai vieţii, anii petrecuţi la facultate. Universitatea Danubius oferă începând cu acest an şansa unică de a face parte din comunitatea noastră, o comunitate extinsă de peste 20.000 de absolvenţi, persoane care au reuşit şi sunt dornice să îţi împărtăşească din experienţa lor.

Începând cu acest an oferim şansa tuturor celor care doresc să fie apropiaţi de comunitatea danubiană fie că vorbim de foşti şi actuali studenţi, foste şi actuale cadre didactice, foste şi actuale persoane care au făcut parte din structura administrativă sau de ce nu, noi persoane interesate să facă parte din această comunitate. Vino să fii mereu tânăr precum studenţii noştri, să participi la evenimentele noastre şi nu în ultimul rând, să ai parte de recompense financiare alături de noi.

Universitatea Danubius lansează un model unic în România de recompensare legală prin campania AMBASADORUL RECRUTEAZĂ valabil pentru toate persoanele care îşi doresc să îşi consilieze şi să îndrume familia, prietenii, colegii, apropiaţii să se înscrie la unul din programele Universităţii Danubius.

Pentru a-ţi răspunde la întrebarea De ce să se înscrie la Universitatea Danubius? , îţi oferim doar câteva argumente:

  • Suntem o universitate internaţională şi colaborăm cu 64 de universităţi din întreaga lume;
  • Anual numeroşi studenţi pleacă pentru schimb de experienţă în diferite ţări, cu burse Erasmus şi în programe de practică de vară;
  • Avem laboratoare echipate la cele mai înalte standarde;
  • Oferim o platformă unică pentru uşurarea muncii studentului nostru unde va găsi orarul, suporturi de curs, materiale bibliografice şi poate beneficia de chat interactiv, poate trimite mesaje direct către profesori şi nu în ultimul rând poate intra în videoconferinţă atât de utilă în aceste vremuri de pandemie;
  • Prin intermediul colaboratorilor noştri din partea autorităţilor şi mediului business, studenţii noştri au beneficiat de programe de practică de înalt nivel, iar o parte din ei au fost angajaţi de aceştia;
  • Avem centru de orientare în carieră atât de util pentru ghidarea profesională care anual face eforturi pentru angajarea absolvenţilor noştri.
Te aşteptăm Dragă Ambasador să sărbătoreşti alături de noi împlinirea a 30 de ani de existenţă, de evoluţie, de prestigiu, cu învăţământ de înaltă calitate combinat cu tehnici moderne.
© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.