• Florin Popescu – un profesionist exigent și respectuos

  Pentru conferențiar universitar doctor Florin Popescu, activitatea didactică din cadrul Universității “Danubius” reprezintă o schimbare de paradigmă în sensul că, spune acesta, “mi s-a oferit posibilitatea de a lucra alături de experți și de profesioniști care vin să împărtășească expertiza acumulată în mediul universitar”.

  Florin Popescu vede interacțiunile cu profesorii și studenții danubieni drept momente de empatie și de respect reciproc și consideră că “flexibilitatea și adaptarea metodelor de predare la nevoile studenților reprezintă punctele forte ale cadrelor didactice din universitate.”

  Expert în Comisia Europeană din anul 2020,

  ...
 • Ion Rusu – un om caracterizat de simțul datoriei și de modestie 

  Ion Rusu este profesor în cadrul Facultății de Drept a Universității “Danubius”, cu o pregătire academică despre care ne-a spus că a început imediat după anul 1990 când, în calitate de ofițer cu atribuții de management, dar și de cercetare penală în Poliția Română, a insistat în sensul perfecționării propriei pregătiri în domeniul juridic, precum și în sensul îndrumării corecte în pregătire a cadrelor din subordine. Acesta a urmat studii postuniversitare la Facultatea de Drept din București, devenind, ulterior, doctor al Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” din București.

  Din anul 2009 el este cadru didactic al Universității “Danubius”

  ...
 • Prof. univ. dr. habil. Cristinel Munteanu

  Universitatea „Danubius” din Galați, România

  Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

   

  REALIZĂRI ACADEMICE RECENTE

  În anul 2021 (în colaborare cu Profesorul Klaas Willems de la Universitatea din Ghent, Belgia), Cristinel Munteanu a editat cartea fundamentală Eugenio Coșeriu. Past, Present and Future, publicată la editura De Gruyter (Berlin/Boston).

  ...

© 2021 Danubius University. All Rights Reserved.