fbpx
ÎNSCRIERI LA FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

ÎNSCRIERI LA FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

În cadrul Universităţii „Danubius", Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale îşi asumă misiunea de a pregăti specialişti, cercetători şi lideri în diferite domenii.

Curricula pe care o oferim studenţilor noştri, este în consens cu tot ceea ce se întâmplă astăzi pe plan naţional şi internaţional, ceea ce face ca o astfel de diplomă de absolvire să fie recunoscută, prin creditele transferabile, oriunde.

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale este o facultate modernă, cu o structură complexă ce cuprinde 3 specializări: comunicare și relații publice, relații internaționale și studii europene și media digitală.

 

Domeniu de studiu: Științe ale Comunicării

Forma de învățământ: Licență, învățământ cu frecvență sau la distanță

Discipline generale ale programului de studii: Comunicarea de criză, Relații publice internaționale, Relații publice sectoriale, Redactarea materialelor de Relații publice, Semiotica aplicată, Dreptul comunicării, Filosofia culturii, Comunicare și relații publice în organizații politice.

Absolvenții programului de licenţă Comunicare și relații publice pot să desfăşoare profesii precum: specialist în relaţii publice, mediator, purtător de cuvânt, brand manager, organizator protocol, organizator de târguri şi expoziţii, formator, organizator/consultant formare, evaluator de competenţe profesionale, consultant comunicare politică, specialist în relaţii publice online, specialist în comunicare cu presa.

 

Domeniu de studiu: Relații Internaționale și Studii Europene

Forma de învățământ: Licență, învățământ cu frecvență sau la distanță

Discipline generale ale programului de studii: Politică externă și diplomație, Negociere și mediere în relațiile internaționale, Sociologia relațiilor internaționale, Drept Internațional, Cultură și civilizație europeană, Drept diplomatic și consular, Dreptul european, Instituții europene, Introducere în științe politice.

Absolvenții programului de licenţă Relații internaționale și studii europene pot defășura profesii precum: specialist în relaţii internaţionale, diplomat, consilier pe probleme de relaţii internaţionale şi integrare europeană în instituţii publice şi private, analist de politică externă, specialist în managementul conflictelor şi negociere, funcţionar în organizaţii internaţionale, funcţionar în administraţia publică europeană, consilier şi manager pentru proiecte europene.

Practica de specialitate

În planurile de învăţământ au fost incluse stagii de practică de specialitate în anul II de studiu, 4 săptămâni, însumând 120 de ore, la sfârşitul semestrului II. Practica se realizează în societăţi comerciale publice şi private, instituţii, etc. conform convenţiilor încheiate între universitate şi acestea.

 

Domeniu de studiu: Științe ale Comunicării

Forma de învățământ: Program de studii de licență AUTORIZAT, învățământ cu frecvență

Discipline generale ale programului de studii: Introducere în științele comunicării, Introducere în sistemul mass-media, Introducere în relații publice, Arta argumentării și dezbaterii publice, Tehnici de redactare, Gândire critică, Istoria comunicării, Metode de cercetare în științele sociale, Introducere în publicitate, Multimedia, Deontologie profesională.

Absolvenții programului de licenţă Media digitală pot desfășura profesii precum: designer video, administrator baze de date, specialist în relații publice, referent de specialitate marketing, mediator, specialist protocol și ceremonial, consultant, purtător de cuvânt, brand manager, organizator protocol, organizator relații, organizator târguri și expoziții, prezentator expoziții, specialist relații sociale, specialist în activitatea de lobby.

Practica de specialitate

Pe parcursul semestrelor 3-6, studenții au posibilitatea să-și pună în aplicare cunoștințele dobândite și să interacționeze cu mediul profesional, prin stagii de practică, internship-uri, școli de vară, ateliere de lucru, organizarea de evenimente, realizarea proiectelor în echipe multidisciplinare, vizite de documentare etc.

 

Studenții care își doresc o experiență diferită de practică sunt invitați să viziteze site-ul de Mobilități ERASMUS. Aici vor găsi o parte dintre destinațiile disponibile precum și tipurile de posturi deschise. Detalii suplimentare va pot fi oferite de Echipa ERASMUS.

 

Admiterea se realizează în baza concursului de dosare.

Pentru a afla mai multe detalii despre înscriere accesați: https://admitere.univ-danubius.ro/programe-de-studii/licenta

 

Contact

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

Mobil: +40 775 278 617

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.