fbpx
SIMPOZION - CETĂȚI DUNĂRENE - CONSTANTINA DAPHNE - DURUSTORUM - SFINȚI LOCALI ÎN VREMEA GOȚILOR

SIMPOZION - CETĂȚI DUNĂRENE - CONSTANTINA DAPHNE - DURUSTORUM - SFINȚI LOCALI ÎN VREMEA GOȚILOR

Centrul de Studii și Cercetări Danubiene din cadrul Universității Internaționale Danubius, Galați, împreună cu Muzeul de Etnografie și Istorie Locală, Primăria Chirnogi, Școala Gimnazială nr.1 și Biserica Sfântul Nicolae din Chirnogi vă invită la Simpozionul de cercetări istorice cu tema "CETĂȚI DUNĂRENE - CONSTANTINA DAPHNE - DURUSTORUM - SFINȚI LOCALI ÎN VREMEA GOȚILOR".

Simpozionul se va desfășura într-un format hibrid, fiind disponibil atât online, prin intermediul platformei Danubius Online, cât și fizic, în sala de ședințe a Consiliului Local Chirnogi. Jud. Călărași. Vă oferim oportunitatea de a explora și înțelege mai profund istoria și moștenirea culturală a zonei noastre, într-un cadru academic și interactiv.

Alături de noi vor fi distinși participanți precum Mitropolia Durustorumului și Parohia Ortodoxă Chirnogi, care vor împărtăși cu noi perspective și descoperiri valoroase.

Evenimentul este dedicat tuturor, studentilor, masteranzilor și cadrelor didactice interesate.

Vă rugăm să vă alăturați evenimentului folosind link-ul de mai jos pentru conectare: https://meetings.univ-danubius.ro/rooms/cis-lgy-gcl-f7f/join

 

Organizatori:

Director CSCD, Conf. univ. dr. Ștefan GHEORGHE

Prof.univ.dr. Filofteia Repez


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.