fbpx
Cursantul lunii mai

Cursantul lunii mai

Florin Cornel Teodorescu este elev în anul I, în cadrul Colegiului Danubius, specializarea Cameraman-Fotoreporter. El a ales acest drum, după cum a și mărturisit:  „Din dorința de a mă perfecționa, de a fi în pas cu noutățile, curiozitatea și mai ales dragostea pentru fotografie și imagine. Să investești în tine, în pasiunile și lucrurile care-ți aduc plăcere oferă multă satisfacție și bucurie. Am fost inspirat, pentru că, aici am găsit un ambient prietenos, profesionist, pozitiv, propice pentru a dezvolta noi proiecte și materializa noi idei.”

Pentru Florin, după șah,  fotografia reprezintă cea mai mare dragoste:  „A vedea în sine este un act creativ, cita Henri Matisse. Tot ce ne înconjoară poate fi o sursă de inspirație. Important este să ținem ochii larg deschiși. Creativitatea constă în a vedea lucrurile într-o formă nouă, a ști să asculți, să-ți urmezi intuiția și a adăuga un element determinant, pasiunea, care  reprezintă motivația ce ne împinge să facem lucrurile cu inima și să ne punem în centrul a tot ce realizăm. Șahul și fotografia sunt corelate de viziune, de care ai nevoie pentru a le pune în practică. Șahul, după ani de muncă și studiu mi-a dăruit satifacția uni titlu de maestru FIDE, de care sunt tare mândru! Pasiunea pentru fotografie a venit în mod natural, acum mulți ani, pe vremea când exploram frumusețile omniprezente ale Italiei, țară care m-a adoptat timp de douăzeci de ani. Frumusețile ei meritau să fie imortalizate, nu doar cu ochii și sufletul. De aici au urmat multe experiențe deosebite, în care fotografia a fost în prim-plan.”

De asemenea, el este foarte implicat în dezvoltarea sa personală, dar și profesională, fiind activ de fiecare dată la evenimentele desfășurate din cadrul Universității Danubius, despre care a vorbit cu foarte mare plăcere: „Mi-am adus contribuția la filmarea și realizarea clipului de prezentare al Colegiului Danubius, am fost fotograful mai multor evenimente desfășurate în cadrul Universitații și sper ca pe viitor să pot lua parte la cât mai multe evenimente deosebite, la care să aduc un aport pozitiv și să-mi pun amprenta personală. Ce am învățat, captat, materializat din cadrul cursurilor și colaborărilor cu departamentul PR&Media aplic deja în munca mea de realizator video.”

În încheiere, Florin Cornel Teodorescu a dorit să le transmită un mesaj viitorilor cursanți, dar și Universității Danubius: „Recomand Colegiul Danubius pentru oportunități, deschidere, experiența profesională și umană de înalt nivel, pentru atmosfera relaxată, pentru modul în care simți din primul moment că faci parte dintr-o familie! Mulțumesc Danubius!”

 

Mioara Lepădatu

Specialist PR

 

      


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.