fbpx
Studentul lunii aprilie

Studentul lunii aprilie

Georgiana-Sabina Rusescu

 

Rusescu Georgiana-Sabina este studentă în anul II în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Internaționale, la specializarea Comunicare și Relații Publice, studentă care își dorește să își hrănească pofta de informare în materie de cât mai multe domenii.

Înainte de a urma studiile universitare, Sabina a urmat studiile într-o școală postliceală din orașul Brăila, ca asistent de farmacie, însă despe acest lucru ne-a spus că: „mi-am dat seama că nu mi se potrivea. Am decis să-mi iau o perioadă de pauză în care să mă descopăr pe mine și apoi într-o zi m-am decis că vreau să fac o facultate și nu am vrut să plec departe, așa că am intrat să văd programa Universității Danubius.

Eram undeva între Comunicare și Psihologie. Am ales Comunicare și Relații Publice pentru că am simțit că mi se potrivește mănușă, am simțit că asta vreau să fac și uite-mă aici.”

Pentru Sabina relația profesor-student este foarte importantă, deoarece aceasta o motivează să aibe rezultate cât mai bune și despre care spune că: „Vreau să cred că mă înțeleg foarte bine cu toate cadrele universitare, lucrul pe care îl apreciez foarte mult la dânșii este faptul că mereu ne consideră ca pe un egal.”

Sabina este o studentă eminentă și dornică de a afla cât mai multe lucruri noi. La întrebarea „Care este materia ei preferată?”, tinerei i-a fost greu să aleagă o singură materie, răspunsul ei fiind: „Multe dintre materii mi s-au potrivit perfect, preferatele mele au fost Introducere în Sistemul Mass-Media, Introducere în Relații Publice, Introducere în Publicitate și Analiza Discursului Publicitar, Multimedia și lista poate continua.”

Sabina ne-a spus că studenții ar trebui să aleagă Universitatea Danubius, pentru că „este un mediu foarte bun în care să te dezvolți, atât ca student, cât și ca om. Este locul unde am reușit să-mi înving anumite frici și bariere. Mi-am dorit să am o experiență studențească completă când am venit aici, de aceea am ales să intru și în Liga Studenților, să cunosc oameni noi, să mă implic în proiecte frumoase. ”

Tânăra este pasionată de citit și ne-a spus că: „În fiecare an îmi pun un obiectiv în acest sens, anul acesta mi-am setat 25 de cărți și deja am citit 9. Ador să produc conținut de orice fel, fie că e vorba de fotografie, articole scrise pe blogul meu (care anul acesta a împlinit 8 ani), sau clipuri video pentru canalul meu de YouTube (care împlinește 5 ani). De asemenea, ador să călătoresc și să îi ascult pe prietenii mei, să le dau sfaturi, fiind considerată psihologul de serviciu.”

Când vine vorba de viitor, studenta menționează că: „este o întrebare de care eu sincer fug, nu știu ce îmi aduce viitorul, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca orice aleg să fac pe mai departe, să fie ceva ce mă face fericită. Ce știu sigur că mi doresc în continuare să fac, este să activez în online, mai ales pe YouTube, unde îmi doresc să strâng o comunitate cât mai mare, momentan suntem peste 3000.

 

Youtube: https://www.youtube.com/user/Sabika15

Blog: https://www.frumuseteavorbeste.com/

Instagram: https://www.instagram.com/sabinarusescu/

Sabina este o optimistă convinsă, crede că #viataesuperba și își dorește să facă doar lucruri  care o fac fericită și asta îi îndeamnă și pe ceilalți din jurul ei.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.