fbpx
Cursantul lunii iunie

Cursantul lunii iunie

Cristian Pușcașu - ”Un om fără pasiuni este un om care nu trăiește!”

Cristian Pușcașu este un fotograf pasionat, absolvent al Facultății de Știința Calculatoarelor, programator de aproape 15 ani și cursant, în an terminal, al Colegiului Danubius, specializarea Cameraman-Fotoreporter.

Cristian  a ales acest drum datorită: „pasiunii pentru arta fotografică, ce îmi ocupă timpul liber de mai bine de 10 ani. Crearea specializării de Cameraman - fotoreporter din cadrul Colegiului Danubius a fost o ocazie foarte bună de a mă specializa și certifica în acest domeniu.”

Cristian este un cursant eminent, dornic de a descoperi și învăța lucruri noi, iar în ceea ce privește relația de comunicare cu profesorii și disciplinele sale preferate a mărturisit: „Colectivul de profesori din cadrul acestei specializări este tânăr, dornic de a pune în mișcare acest angrenaj educațional și foarte implicat în tot ce ține de formarea corespunzătoare a cursanților. Comunicarea dintre profesori și cursanți este liberă, deschisă și orientată pe optimizarea procesului de învățare. Odată cu încheierea perioadei pandemice mi-aș dori să se pună mai mult accent pe partea practică a disciplinelor din cadrul acestei specializări. Dintre disciplinele studiate m-au atras foarte mult cursurile de Tehnică cinematografică și Fotoreportaj datorită prezentării unor noțiuni noi și pentru mine ca fotograf, care m-au ajutat să îmi dezvolt perspectivele în acest domeniu.”

Mai mult de atât, când vine vorba de pasiuni cursantul nostru vorbește cu mare interes: „Eu mereu spun că un om fără pasiuni este un om care nu trăiește. Pe lângă familie, pasiunile mele sunt fotografia, natura și gătitul și mai ales atunci când reușesc să le fac pe toate în mijlocul naturii mă simt cu adevărat viu. Fotografia este o unealtă care mă ajută să descopăr lumi paralele și perfecte în lucruri, situații și locații de multe ori aparent banale. Pasiunile mele sunt hrana sufletească fără de care nu aș putea exista.”

Cristian Pușcașu se declară un visător plin de ambiție, un familist convins și un om pasionat în tot ceea ce face. Pe viitor își dorește să trăiască din fotografie și realizarea acestui obiectiv pentru el va însemna un vis împlinit.

În încheiere Cristian a transmis viitorilor cursanți un mesaj: „Încurajez toți viitorii cursanți ai Colegiului Danubius să se îmbarce cu încredere în această călătorie a cunoașterii și să abordeze oricare dintre specializările create în cadrul acestei unități de învățământ.”

 

Mioara Lepădatu

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.