fbpx
Cercetător de la University of Cambridge – speaker invitat la EIRP2022

Cercetător de la University of Cambridge – speaker invitat la EIRP2022

image

Dr. Muhammad Shahbaz este profesor de economie la Beijing Institute of Technology și cercetător la University of Cambridge (locul 3 in lume in QS World University Rankings 2022). Este preocupat în activitatea de cercetare de abordări economice în privința dezvoltării, energiei și mediului fiind implicat în colectivele editoriale ale unor reviste științifice prestigioase din fluxul principal.

Conf. univ dr. Florian Nuță, prorectorul pentru cercetare al Universității Danubius ne-a declarat că: “Profesorul Shahbaz este o personalitate remarcabilă în comunitatea cercetării economice, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Are o activitate relevantă în domeniul economiei mediului, energiei și a dezvoltării durabile în contextual amenințărilor climatice. Muhammad Shahbaz se află în top 10 autori în domeniul economic și în top 5 în rȃndul cercetătorilor care provin din economii emergente.”

Pentru a beneficia de prelegerea profesorului Muhammad Shahbaz vă învităm să vă înscrieți în vederea participării la ediția cu numărul 17 a Conferinței Internaționale “Integrarea Europeană – Realități și Perspective” (EIRP2022) care se va desfășura la Galați în perioada 12-14 mai 2022. Pentru înscriere la conferință, mai multe detalii și actualizări urmăriți site-ul evenimentului: http://conferences.univ-danubius.ro/index.php/EIRP/EIRP2022


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.