fbpx
Conferinta Internationala EIRP2022, sub semnul economiei dezvoltarii si a mediului si turismului

Conferinta Internationala EIRP2022, sub semnul economiei dezvoltarii si a mediului si turismului

Dr. Muhammad Shahbaz, keynotespeakerul principal din cadrul #EIRP2022, este profesor (titular) de Economie Energetică, Facultatea  de Management și Economie, Institutul de Tehnologie din Beijing, China. Dr. Muhammad Shahbaz este si Visiting Research Fellow la Departamentul de Economie Funcțională, Universitatea din Cambridge. De asemenea, este profesor adjunct la Universitatea COMSATS din Islamabad, campusul Lahore, Lahore, Pakistan. A fost profesor la departamentul de Energie și Dezvoltare Durabilă, Montpellier Business School France. Este doctor în economie, la Colegiul Național de Administrare a Afacerilor și Economie, Campusul Lahore, Pakistan. Cercetările sale se concentrează pe economia dezvoltării, economia energiei, economia mediului și turismul etc. A publicat pe scară largă în reviste international peste 325 de lucrări de cercetare, având un factor de impact cumulativ de 530 până în prezent. El este printre primii 10 autori din lume la categoria Economie, așa cum a fost desemnat de IDEAS.

Articolele stiintifice ale profesorului Shahbaz pot fi consultate aici https://www.researchgate.net/profile/Muhammad-Shahbaz-24, cea mai recenta lucrare avand titlul ,,Do tourism development and structural change promote environmental quality? Evidence from India,,, publicata sub egida prestigioasei edituri Springer.

Va invitam sa va alaturati audientei care va beneficia de interventia online a profesorului Muhammad Shahbaz despre impactul factorilor sociali si economici asupra schimbarilor climatice in cadrul Conferintei Internationale ,, European Integration - Realities and Perspectives,,, in data de 12 mai 2022, accesand linkul prin care va puteti inscrie ca participant la acest eveniment stiintific - http://conferences.univ-danubius.ro/index.php/EIRP/EIRP2022/schedConf/registration

Termenul limita de inscriere la EIRP2022 este 6 mai 2022, persoana de contact pentru inscriere este Daniela Monica Robu, Responsabil si Secretar EIRP, Email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.