fbpx
DONĂM, AJUTĂM, LUPTĂM ÎMPREUNĂ PENTRU ALEXANDRA!

DONĂM, AJUTĂM, LUPTĂM ÎMPREUNĂ PENTRU ALEXANDRA!

Consiliul Elevilor Liceulului Economic “Virgil Madgearu”, Asociația “Simbio” Galați și Liga Studenților “Danubius”, cu sprijinul Universitatii Danubius, vor organiza în data de 14 Aprilie 2022, în “Aula Magna”, o seară de film cu scop caritabil.

Alexandra Onose are 23 de ani și este studentă la Facultatea de Drept a Universității Danubius. Tânăra suferă de mai multe afecțiuni cardiace: “cardiomiopatie dilatativă (idiopatică/ LVNC), tahicardie ventriculară susținută repetitivă redusă electric, defibrilator automat implantat pentru profilaxia secundară a morții subite cardiace, ICC clasa III NYHA cu fracție  de ejecție VS redusă, tahicardiomiopatie în observație SDR de QT lung, stop cardio-respirator resuscitat, encefalopatie post-anoxică, epilepsie”, dar, așa cum o cunosc toți, Alexandra este o luptătoare și vrea să răzbată.

Costurile tratamentului sunt amplificate, pentru că Alexandra a trebuit să fie transferată de urgență în Turcia (transport cu un avion special, echipat medical – 50.000 lei). Celelalte costuri sunt legate de tratamentul propriu-zis și perioada de recuperare (10.000 euro – tratament pentru 10 zile, 33.500 euro – ablație și schimbare defibrilator). În Turcia a primit o nouă șansă la viață, iar pentru început are nevoie de o operație urgență la inimă, costurile acesteia ridicându-se la 15.500 euro, pe lângă toate costurile zilnice de spitalizare și îngrijire.

Astfel, vă așteptăm la ora 19:00 la Universitatea Danubius pentru a viziona un film într-o sală modernă.

Donația minimă pentru participare este de 15 lei, probabil o sumă prea mică pentru noi, dar care se va transforma într-una salvatoare prin munca în echipă.

Alexandra are nevoie de noi și doar ÎMPREUNĂ putem reuși! DONĂM, AJUTĂM, LUPTĂM ÎMPREUNĂ PENTRU ALEXANDRA!

 

Mioara Lepădatu

PR Specialist


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.