fbpx
Studentul lunii decembrie

Studentul lunii decembrie

Cecilia Olteanu – un înger de om

Cecilia Olteanu este studenta Facultății de Psihologie a Universității “Danubius” din Galați. Una dintre marile ei bucurii este să se trezească dimineața și “în doar câteva minute, sa fiu pe holurile Universității, îndreptându-mă cu nerabdare și curiozitate spre sala de curs”.

Cecilia este recunoscatoare că acei “mari ai noștri” au făcut eforturi pe care, uneori doar ei le cunosc, astfel încât să învățăm “acasă”, iar pentru ea, acest lucru înseamnă Galați, iar Danubius - la ea acasă.  

Studenta ne-a explicat că, încă de la început, a ales să se integreze prin acțiuni de colectiv, asumându-și responsabilități de an. Ea consideră că trebuie să investească resurse personale și timp considerabil pentru a centraliza nevoile și asteptările ei și ale colegilor.

Pasiunea Ceciliei este neuroprogramarea. “E ca un fel de dovadă continuă a măreției ordinii morale a lumii, o decodificare a unui limbaj care mereu a spus o poveste despre creație”, ne-a mărturisit ea.

În ceea ce privește disciplinele pe care le studiază, Psihologia Educației este printre preferatele ei, dar și Traumatologia, aceasta fiind materia pe care o așteaptă cu nerăbdare și pentru care se pregătește acumulând noțiunile de bază de care are nevoie în formare.

Ceciliei îi place mult să citească și să petreacă timp de calitate cu familia. De asemenea, ea ne-a mărturisit că adoră să meargă la munte, cel puțin o dată pe an. “Am fost binecuvântată și cu prieteni de o valoare umană de neînlocuit și, cu toate acestea, las mereu loc, cu inima deschisă, pentru noi experiențe și relații de bucurie și prietenie”, a mai adăugat ea.

 

Lector univ. dr. asoc. Petra Alina Marinescu

Consultant PR&MEDIA


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.