fbpx
Președintele Consiliului de Administrație al Universității Danubius, vizite de lucru la două universități din SUA

Președintele Consiliului de Administrație al Universității Danubius, vizite de lucru la două universități din SUA

La inceputul lunii mai, Conf. univ. dr. Andy Pusca, Președintele Consiliului de Administrație al Universității Danubius, a avut 2 intalniri de lucru la University of Texas at Arlington si la Jarvis Christian University, Texas, ocazie cu care s-a reintalnit cu profesori si manageri din cadrul acestor doua importante institutii de invatamant superior. In cadrul acestor intalniri de lucru, au fost propuse diverse proiecte educationale pentru studentii si profesorii danubieni, parteneriate comune de cercetare, realizarea de cursuri si traininguri de catre institutiile din SUA pentru cursantii si studentii din Universitatea Danubius, traininguri de specialitate pentru profesorii si personalul administrativ al universitatii noastre.

Parteneriatele cu University of Texas at Arlington si cu Jarvis Christian University, Texas reprezinta pasi extrem de importanti pentru Universitatea Danubius in internationalizare, dar si pentru politica educationala initiata de Rectorul UDG, Prof. univ. dr. Steve O. Michael.

Presedintele Universitatii Danubius vizite de lucru la doua universitati din SUA

Presedintele UDG, Conf. univ. dr. Andy Pusca si-a exprimat increderea ca aceste parteneriate vor aduce importante beneficii pentru universitatea noastra si a declarat: „Mulțumim, Jarvis Christian University, Texas, în special Președintelui si Rectorului pentru primirea călduroasă și pentru ideile de proiecte pe care le-am discutat, pe baza parteneriatului nostru! Multumiri speciale pentru dr. Kenoye Eke, care a fost facilitatorul si persoana de legatura, și dr. William Harvey și dr. Steve O. Michael care conduce parteneriatul, din partea Universitatii Danubius. Vă mulțumim, dragi prieteni de la University of Texas at Arlington pentru minunatele întâlniri pe care le-am avut, pe baza parteneriatului nostru! Suntem Recunoscatori mai ales consilierului nostru internațional, dr. Gabriela Mustata Wilson care este sufletul colaborarii noastre si consilierii noastre pentru activitati studentesti, Ioana Dumitrescu, jucatoare de tenis si studenta UTA la Psihologie. Sunt recunoscător consilierului special româno-american al Universității Danubius, dr. William Harvey și rectorului Universității Danubius, Dr. Steve O. Michael, care au făcut toate acestea posibile. A fost o mare plăcere pentru mine să-i cunosc pe toți prietenii noștri de la UTA și să lucrez împreună cu ei pentru proiectele noastre viitoare!”


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.