fbpx
Chestionar pentru studenți

Chestionar pentru studenți

Stimați studenți

Având în vedere faptul că migrația constituie, în prezent, una din temele europene de interes major, vă adresăm rugămintea să ne sprijiniți în colectarea de informații care să contribuie la reflectarea adecvată la nivel național a atitudinii studenților și a imigraților față de șederea în străinătate, prin completarea următorului chestionar: https://umfrage1.zemit.wi.hs-osnabrueck.de/limesurvey/index.php/761528?lang=ro

Sondajul acesta face parte din proiectul „Deschiderea culturală” – diversitate și competențe interculturale în contextul integrării refugiaților” ( Cult Open | Hochschule Osnabrück (hs-osnabrueck.de) . Proiectul a început ca o colaborare multilaterală între Germania, Republica Cehă, Letonia, Serbia, Ungaria și Slovacia și a fost promovat de Ministerul Federal al Educației și Cercetării din Germania. Mai mulți colaboratori din Ucraina și Spania sunt parteneri de cercetare asociați și iau parte la acest studiu.

Durata completării acestui chestionar este de aproximativ 15 minute. Răspunsurile dvs. sunt tratate în mod anonim și confidențial și vor fi utilizate, exclusiv în activitatea de cercetare a proiectului, doar în scopuri statistice.

Vă mulțumim!


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.