fbpx
ERASMUS+ Oportunitate unică de creștere personală și profesională într-un mediu internațional

ERASMUS+ Oportunitate unică de creștere personală și profesională într-un mediu internațional

“Erasmus +” este mult mai mult decât un program educațional – este un program de schimb cultural. Studenții care aleg să trăiască o aventură emoțională și să participe în activități de mobilitate de învățare și/sau traineeship în țările UE, atât pe parcursul cât și după absolvirea cu succes a studiilor ajung să ne împărtășească povești și experiențe minunate.

Este și cazul lui Mihai Munteanu, student în cadrul Facultății de Științe Comportamentale și Aplicate, specializarea Psihologie, anul III. El a aplicat, a fost selectat și este astăzi beneficiarul unui grant Erasmus+ de Mobilitate Studențească în cadrul Universității din Salerno, Italia, specializarea Științe Umane, Filosofice și Educație/DISUFF.

Cu acest prilej, veștile nu au întarziat să apară, iar Mihai ne-a oferit perspectiva sa despre această oportunitate  - "Experiența mea actuală în cadrul programului Erasmus la Universitatea din Salerno, Italia, joacă un rol crucial în dezvoltarea mea profesională în domeniul psihologiei. Aici, descopăr continuu perspective noi, beneficiind de resurse educaționale de calitate și de o abordare interculturală în studiul psihologiei.

Diferențele metodologice și culturale mă provoacă în mod constant să devin mai flexibil și mai adaptabil, adăugând astfel abilități extrem de valoroase in exercitarea profesiei pentru care mă pregătesc. În prezent, această experiență contribuie semnificativ la dezvoltarea mea personală prin interacțiunea cu oameni din medii culturale diverse.

Recomand cu entuziasm aplicarea pentru granturi Erasmus, deoarece acestea oferă nu doar o perspectivă academică avansată, ci și oportunități unice de creștere personală și profesională într-un mediu internațional captivant.”

Mult succes, Mihai!
Sperăm ca experiența obținută să fie neprețuită și să te ajute să îți găsești calea profesională pentru viitor!

Pentru mai multe informații despre programul Erasmus+ puteți accesa site-ul https://univ-danubius.ro/programul-erasmus-plus/erasmus
Tot aici puteți găsi lista cu universitățile partenere, iar pentru a obține mai multe detalii, colegii noștri vă pot fi de ajutor https://univ-danubius.ro/departartamentul-de-relatii-internationale/echipa


Mioara Lepădatu,
Specialist PR

 
 

Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.