fbpx
Burse oferite de către Universitatea de Stat din New York

Burse oferite de către Universitatea de Stat din New York

Universitatea de Stat din New York (SUNY) anunță lansarea de burse din cadrul programului internațional de schimburi în domeniile strategiei, al management-ului financiar, management-ului în marketing, management-ului de proiect, sustenabilității în afaceri și al limbii engleze în afaceri, adresate studenților din anii de licență și de masterat. 

SUNY oferă un număr limitat de burse parțiale, fiecare dintre acestea acoperind 70% din taxele de studiu, aplicabile în anii 2022 și 2023.

Bursele sunt astfel proiectate încât să facă posibilă oportunitatea studenților de a câștiga expertiza necesară avansării rapide în carieră. Aceștia vor primi un certificat din partea Universității de Stat din New York care le va atesta cunoștințele și competențele. Bursierii vor avea posibilitatea să-și construiască o rețea profesională și să devină competitivi pe piața locurilor de muncă în urma absolvirii unui program cu durata de trei săptămâni, desfășurat în vara anului 2022, respectiv în iarna lui 2023.

Perioada în care pot fi depuse aplicațiile începe cu data de 1 noiembrie și durează trei săptămâni.

În ceea ce privește criteriile de eligibilitate, orice student care a împlinit 18 ani, a finalizat cel de-al patrulea semestru de studii de licență (sau care a absolvit deja și este masterand) și care cunoaște limba engleză la un nivel intermediar, poate fi acceptat. 

Studenții interesați de acest program trebuie să aplice online prin completarea acestui formular în cadrul căruia vor trebui să-și motiveze demersul și să descrie modul în care consideră că această bursă îi va ajuta să își atingă scopurile personale și/sau profesionale.

Mai multe detalii găsiți aici.

Lector univ. dr. asoc. Petra Alina Marinescu

Consultant PR&MEDIA


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.