fbpx
Eveniment pe tema digitalizării și a securității de tip cyber

Eveniment pe tema digitalizării și a securității de tip cyber

Joi, 18 noiembrie, 2021, între orele 10.00 și 13.30, va avea loc conferința “Digitalizare & Cybersecurity. Industria financiar-bancară în era post – COVID”.

Evenimentul va fi împărțit în două sesiuni principale de discuții, având ca temă “Impactul și oportunitățile post-COVID”, respectiv “Dușmanul Invizibil: Noi amenințări și riscuri de securitate”. Dacă în cadrul primei părți a conferinței, cei prezenți vor putea afla care este răspunsul industriei financiare la pandemie, dar și mai multe detalii despre principalele tendințe în serviciile financiar-bancare, în cea de-a doua parte atenția se va concentra asupra tendințelor din zona de cyber-security și asupra modalităților de a recunoaște riscurile în prevenirea pierderilor.

Moderatorul celei de-a doua sesiuni de discuții va fi Lector univ. dr. Călin Rangu, Decanul Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor a Universității “Danubius”, Co-fondator CIO Council România (Asociația Directorilor de Tehnologia Informației și Comunicațiilor din România). Printre subiectele pe care invitații acestuia le vor avea în vedere se numără: “Amenințări emergente în era plăților în timp real: Principalele mijloace și vectori de atac” sau “Strategia de securitate – de ce au nevoie echipele de management pentru a o elabora și implementa în contextual actual”.

Lector univ. dr. Călin Rangu va participa la eveniment și în calitate de invitat al dezbaterilor din cadrul “FOCUS: From Data to Knowledge”, unde va discuta, alături de ceilalți vorbitori, despre cum se pune în practică transformarea datelor în informații pentru luarea unor decizii mai bune în mediul de business și, printre altele, va oferi sfaturi utile pentru alegerea celui mai potrivit tip de semnatură electronică.

Evenimentul va fi transmis pe Facebook pe pagina https://www.facebook.com/search/top?q=oxygen%20events

 

Lector univ. dr. asoc. Petra Alina Marinescu

Consultant PR&MEDIA


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.