fbpx
Absolventul lunii ianuarie

Absolventul lunii ianuarie

Sorin Lăcătușu – performanță la cel mai nivel înalt

Sorin Lăcătușu a ales să opteze pentru o universitate privată, iar așteptările nu i-au fost înșelate, mărturisește el: “Calitatea actului didactic, facilitățile de excepție și profesionalismul echipei de profesori și-au pus amprenta asupra mea și m-au provocat să îmi doresc mai mult”. Sorin a urmat, inițial, cursurile Facultății de Comunicare și Relatii Publice, iar, mai apoi, pe cele ale Facultății de Drept. Pe parcursul acestor ani, Sorin s-a implicat în proiectele desfășurate de Universitate, precum programul VEHMED, fiind și Președinte al Ligii Studenților. Din perioada în care a condus Liga, Sorin ne-a vorbit, cu mândrie, despre organizarea balului bobocilor, eveniment la care au participat peste 500 de persoane. De asemenea, el a ținut să precizeze că își amintește de vizitele în Ucraina “unde am dus manuale și cărți pentru biblioteca menită a servi drept suport pentru predarea disciplinei de limba română în cadrul Universității Umaniste din Ismail”.

În ceea ce privește parcursul său profesional, ulterior absolvirii, acesta ne-a spus că “a activat preponderent în mediul ONG de unde, ocupând poziția de Președinte al Grupului de Acțiune Locală Siret Bârlad Est, am reușit sa aducem aproape 1,8 milioane de Euro în câteva comune din județul Galati și să finanțăm antreprenori”. Sorin ne-a explicat că aceste realizări desosebite au avut la bază o strategie de dezvoltare locală, scrisă împreună cu echipa, și premiată pentru calitate de către Ministerul Agriculturii.

Pentru Sorin, profesionalismul cadrelor didactice danubiene a fost foarte motivant, iar mediul academic de la Danubius a constituit temelia de succes a viitoarei sale cariere. “Îmi amintesc, cu drag, de bursa de merit obținută la Facultatea de Drept, în urma absolvirii anului cu media 10, sau de proiectele Erasmus în care am fost implicat, răbdarea și dedicarea domnului profesor Andy Pușcă - toate au contribuit la formarea mea profesională”, ne-a explicat absolventul.

Sorin Lăcătușu le dorește bobocilor danubieni să aibă încredere în ei: “Danubius a demonstrat, în Galați, că se poate, și în Romania - că o Universitate privată poate face performanță”. În ton cu schimbările recente, absolventul danubian urează tuturor un încurajator: “Keep up the good work!”.

 

Lector univ. dr. asoc. Petra Alina Marinescu

Consultant PR&MEDIA


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.