fbpx
Absolventul lunii iulie

Absolventul lunii iulie

Valentina Husaru este funcționar public în sistemtul vamal de aproape 30 de ani și absolventă a Facultatății de Stiințe Economice și Administrarea Afacerilor- specializarea Finanțe Bănci. Despre alegerea acestei Facultăți, absolventa noastră a mărturisit cu tărie: „ Îmi plac provocările, să mă autodepășesc, să interacționez cu noul și să inving prejudecățile. Fiind absolventă a unei Facultăți de stat – Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Dunărea de Jos, Galați- promoția 1991 și ulterior a unui master în Managementul Finanțelor Publice Europene, promoția 2007, am dorit să cunosc mai îndeaproape mediul universitar privat. Am dorit să acumulez cunoștințe noi în domeniul economico-financiar, iar Universitatea Danubius, fiind o instituție de invățămant cu tradiție, cu dascăli care își respectă menirea și sunt deschisi către tot ceea ce înseamnă calitatea actului de învățământ, mi-a oferit această oportunitate.”

Valentina ne-a povestit cu plăcere despre viața ei de studentă, despre relațiile pe care le-a legat atât foștii săi colegi cât și cu profesorii și mai ales despre disciplinele preferate: „Pe parcursul celor 3 ani de studiu am legat prietenii frumoase, am oferit și am primit respectul cuvenit atât din partea profesorilor, cât și a colegilor și a tuturor persoanelor cu care am interacționat. Universitatea Danubius își încurajează studenții să își construiască cariere frumoase, să își descopere pasiuni, oferindu-le oportunități de dezvoltare personală atât prin programe Erasmus+, cât și prin colaborarea cu mediul de afaceri. Din fiecare disciplină de studiu am cules informații care mi-au îmbogățit cultura generală, nu doar cea economică, dar m-au atras in special macro și microeconomia,  finanțele publice, cursurile de contabilitate și ramura relativ mai nouă econometria.”

La final, Valentina le-a transmis viitorilor studenți un mesaj de încurajare: „Să credeți în voi, să aveți speranță și să conștientizați că fiecare oră petrecută în școală reprezintă o caramidă pusă la temelia realității mult visate. Și nu uitați să vă bucurați de oameni, de zâmbete, de soare.”


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.