fbpx
O nouă sesiune de înscrieri pentru programele de licență

O nouă sesiune de înscrieri pentru programele de licență

Inscrierile pentru cea de-a doua sesiune de admitere incep pe data de 1 septembrie, si se pot face pe platforma online https://admitere.univ-danubius.ro sau la sediul Universitatii Danubius din Bd. Galati nr. 3 sau la centrele de inscrieri teritoriale din Braila,Tecuci, Buzau, Focsani, Bacau, Roman, Barlad, Onesti si Botosani.
https://admitere.univ-danubius.ro#centre

Admiterea se face pe baza de dosar, in functie de media obtinuta la examenul de bacalaureat, la toate programele de studii de licenta, indiferent de forma de invatamant (cu frecventa, fara frecventa sau la distanta).

Pentru sesiunea din toamna, la urmatoarele programe de licenta sunt locuri vacante pentru viitorii studenti:

 

Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor

 

1. Finanțe și Bănci (invatamant cu frecventa si invatamant la distanta)

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-economice/programe-de-licenta

Oportunități în carieră - expert financiar-bancar, inspector financiar-bancar, comisar principal, consilier financiar-bancar, inspector asigurări, economist în bancă, analist investiţii, ofiţer bancar, analist bancar, consultant fiscal, ofiţer antifraudă financiar-bancara, broker servicii de investiţii financiare, funcţionar ANAF.

 

2. Economia comerţului, turismului şi a serviciilor ((invatamant cu frecventa si invatamant la distanta)

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-economice/programe-de-licenta

Oportunități în carieră - organizator activitate turism, specialist marketing, agent de turism tour-operator, agent de transport internaţional, şef de recepţie hotel, consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în economie generală.

Absolvenții acestui program de studii vor putea ocupa funcțiile de mai sus sau funcții similare în domeniul comercial (magazine, distribuție, platforme logistice), în turism (hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, agenții de turism) și în servicii atât publice, cât și private.

 

3. Contabilitate și Informatică de Gestiune (invatamant cu frecventa si invatamant fara frecventa)

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-economice/programe-de-licenta

Oportunități în carieră - expert contabil-verificator, referent de specialitate financiar-contabilitate, controlor tezaur, asistent de cercetare în gestiune, contabilitate, control financiar, revizor contabil, consultant bugetar, analist financiar.

Detalii despre procesul de inscriere si admitere - www.admitere.univ-danubius.ro

 

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

 

1. Comunicare şi Relaţii Publice (invatamant cu frecventa si invatamant la distanta)

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale-prezentare/programe-de-licenta

Oportunități în carieră - specialist relații publice; consilieri de comunicare; specialist comunicare; organizatori de evenimente; specialist în publicitate; specialist marketing; purtător de cuvânt; specialist lobby și advocacy; organizator de evenimente; specialist în relații publice în echipele de comunicare ale companiilor private sau ale instituțiilor de stat; brand manager; jurnaliști de radio, de televiziune, de presă scrisă tradițională sau online.

 

2. Media digitală (invatamant cu frecventa)

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale-prezentare/programe-de-licenta

Oportunități în carieră - producător de conținut digital, producător de conținut multimedia; designer web și grafică; content manager; analist al comportamentului consumatorilor online; web copywriter; social media manager; editor social media.

 

3. Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (invatamant cu frecventa si invatamant la distanta)

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale-prezentare/programe-de-licenta

Oportunități în carieră - politologi, sociologi, consilieri politici, analişti politici, consilier/expert în relaţii internaţionale, studii europene; consilier/expert în domeniul integrării europene şi euroatlantice; analist politică externă; manangeri de proiecte europene şi internaţionale; consilier și secretar diplomatic; specialist comunicare publică internaţională.Comunicare și Relații Publice

Detalii despre procesul de inscriere si admitere: www.admitere.univ-danubius.ro

 

Facultatea de Științe Comportamentale si Aplicate

 

1. Informatica

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-comportamentale-si-aplicate/programe-de-licenta

Oportunități în carieră: Specialişti în Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (Informatică)

Domeniul software: analişti de sistem, proiectanţi de software, proiectanţi de sisteme web şi multimedia, programatori de aplicaţii, analişti-programatori în domeniul software;
Baze de date şi reţele: designeri şi administratori de baze de date, administratori de sistem, specialişti în reţele de calculatoare, specialişti în baze de date şi reţele.

Detalii la: https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-aplicate/program-de-licenta

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-aplicate/cadre-didactice

 

2. Asistenţă socială (invatamant cu frecventa)

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-comportamentale-si-aplicate/programe-de-licenta

Oportunitati in cariera: asistent de cercetare în asistenţă socială, asistent social cu competenţă în sănătate mintală, asistent social nivel superior, consilier de probaţiune , consilier forţă de muncă şi șomaj, consilier şcolar, consilier în domeniul adicţiilor.

 

Facultatea de Drept

(invatamant cu frecventa)


https://univ-danubius.ro/facultatea-de-drept/programe-de-licenta

Oportunitati in cariera: jurist, judecător, procuror, avocat, notar, executor judecătoresc, consilier juridic, lichidator, mediator, grefier, referent de specialitate asigurări, agent consular, ofițer de legătură vamală, consilier de proprietate industrială autorizat, consilier de probațiune, expert vamal, registrator de carte funciară etc.


Înscrierile se realizeaza pe https://admitere.univ-danubius.ro

Mai multe informatii despre procesul de inscriere/admitere se pot obtine trimitand un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr. de telefon 0742444470.

 

 

 




Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.