fbpx
Articol de presă cu prilejul finalizării Activității A4 - 122555 SUCCES

Articol de presă cu prilejul finalizării Activității A4 - 122555 SUCCES

header ue

 

„Solutii inovatoare pentru universitati si colegiul tehnic in vederea asigurarii competitivitatii procesului educational, corelat cu domeniile de specializare inteligenta-S U C C E S”

POCU/320/6/21/122555

Articol de presă cu prilejul finalizării Activității A4

Dezvoltarea și pilotarea a 6 cursuri (oferte educaționale) cu conținut inovator și componenta aplicativă, adresate studenților din ciclul de studii de licență/master

dedicată grupului țintă  format din studenții universităților partenere, din ciclul de studii de licență/master

 

În cadrul proiectului 122555 SUCCES Partenerii și Universitatea „Danubius” din Galați au dezvoltat și furnizat 6 cursuri cu caracter complementar programei universitare pentru ciclurile de licență/master. Fiecare din cele 6 cursuri se corelează cu unul din domeniile de specialitate inteligentă:

1. TIC, spațiul de securitate;

- Protecția datelor cu caracter personal;

- Fiscalitate directă aplicată;

- Bazele securității digitale;

- Securitatea rețelelor de calculatoare;

2. Sănătate:

- Abordarea multidisciplinară a pacientului vârstnic cu patologie cronică complexă;

- Aplicații ale tehnologiilor inovative pentru diagnostic și tratament.

La această acțiune au participat și cadrele didactice din învățământul terțiar universitar care au beneficiat de programul integral de formare profesională desfășurat în activitatea A3. Cursurile elaborate de către fiecare partener, au fost furnizate celor 322 studenților selectați în grupul țintă.

Ofertele educaționale pilotate vor fi incluse de către fiecare universitate parteneră în acest proiect, în programele de studii ale  specializărilor vizate sub forma unor discipline opționale.

Implementat de Universitatea „ Danubius” din Galați, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie T. Popa din Iași, Universitatea „Ștefan Cel Mare” din Suceava și SIVECO România SA, Proiectul „Soluții inovatoare pentru Universități și Colegiul tehnic în vederea asigurării Competitivității procesului Educațional, corelat cu domeniile de Specializare inteligentă - SUCCES” POCU 320/6/21/122555, se derulează în perioada 5 februarie 2019 – 4 august 2021, și are o valoare totală de 5.975.962,89 lei și o valoare cofinanțare UE de 4.982.989,93 lei, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

 

 

 

footer

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.