fbpx
International Social Business Summer Program 2021

International Social Business Summer Program 2021

Universitatea Internațională din Daffodil (UID), Bangladesh, în colaborare cu Asociația Universităților din zona Asiei și a Pacificului (AUAP) vă invită să vă înscrieți pentru a participa la cea de-a 5a ediție a International Social Business Summer Program (ISBSP) 2021 care se va desfășura între 14 și 18 august, 2021, pe o platformă virtuală, având următoarea temă: “New Minds for New World”.

Acest program de vară va include prelegeri susținute de specialiști în domeniu, tururi virtuale ale unor companii, sesiuni de studiu în grup și activități interculturale. La finele programului, studenții participanți vor primi un certificat de absolvire și trei credite academice din partea Universității Internaționale din Daffodil.

Sunt invitați să se alăture demersului studenți cu vârsta între 18 și 35 de ani, indiferent de pregătirea anterioară. Locurile sunt limitate.

Taxa de înscriere este în valoarea de 100 de dolari și poate fi plătită online sau prin transfer bancar, după înregistare.

Cei interesați sunt rugați să completeze formularul de înregistare și să îl trimită pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., înainte de 5 august 2021.

Business-ul social a fost introdus conceptual de către profesorul Muhammad Yunus, laureat al Premiului Nobel, și este considerat o soluție durabilă pentru rezolvarea problemelor de natură socială, dar și un instrument eficace pentru depășirea provocărilor COVID-19.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.