fbpx
Universitatea Danubius sprijină refugiații din Ucraina

Universitatea Danubius sprijină refugiații din Ucraina

În aceste momente de criză determinată de război, Universitatea Danubius a demarat, sub coordonarea Ligii Studentilor Danubius, un program de ajutorare a refugiaților din Ucraina. Universitatea a angrenat  sprijinul voluntarilor danubieni implicați în acțiuni de colectare de materiale sanitare, haine, alimente neperisabile, obiecte de uz personal, șosete groase noi, haine groase noi, cartele de telefon, papuci de plastic, jucării, cărți si creioane/carioci de desenat, mopuri și detergenti pentru pardoseala. Aceste materiale vor fi colectate in cortul special amenajat din curtea Universitatii Danubius. Programul de primire a materialelor este de luni-duminica, interval orar 8.00 – 18.00.

De asemenea, Fundația Universitară Benone Pușcă a deschis un cont în care se pot face donatii bănesti - RO76INGB0000999903990511 Galați

Sumele obtinute din aceste donatii vor fi comunicate public si vor fi directionate catre ajutorarea refugiatilor ucrainieni care vor ajunge in spatiile puse la dispozitie de autoritatile publice din Galati.

In cadrul acestui program de ajutorare, Universitatea Danubius va oferi refugiaților ucrainieni atat consultanta psihologica, cu ajutorul specialistilor nostri din cadrul Facultatii de Psihologie, cat si consultanta juridica, prin practicienii care predau la Facultatea de Drept.  

Facem un apel către toți studenții, masteranzii, cursanții, absolvenții, cadrele didactice, partenerii educaționali din țară, dar și din mediul internațional să se alăture programului nostru de sprijin pentru refugiații din Ucraina, pentru ca întreaga comunitate academică Danubius să contribuie la ajutorarea acestor oameni care au fugit din calea razboiului!

Detalii despre cum puteți ajuta, se pot obține de la reprezentantul Ligii Studenților Danubius, Gabriel Neagu – 0759173338 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.