fbpx
Un nou acord de parteneriat pentru studenții din Pakistan

Un nou acord de parteneriat pentru studenții din Pakistan

Pe 19 ianuarie 2023, rectorul Universității Danubius, profesorul Steve O. Michael, a semnat un acord de parteneriat cu doamna Georgeta Topciu, fondator și director al Adrian Traders (SMC Private) Limited pentru a realiza diverse activitati in beneficiul studentilor din pakistan.  Mai exact, Adrian Traders (SMC Private)  va reprezenta Universitatea Danubius in Pakistan și regiunea Asia de Sud în scopul promovării instituționale, schimbului de studenți și recrutării studenților.

Profesorul Steve O. Michael a declarat că „Universitatea Danubius este încântată să încheie acest acord ca unul dintre numeroasele instrumente pe care intenționăm să le implementăm în conformitate cu viziunea noastră globală emergentă. Președintele Consiliului de Administratie, Conf. univ. dr. Andy Pușca, a colaborat si in trecut cu doamna Topciu in mai multe activitati pentru studentii danubieni si este incantat sa reia relatiile de colaborare, de data aceasta, in mediul international.   Există o renaștere pe cale să aibă loc la Universitatea Danubius, pe măsură ce ne reinventăm într-o universitate de excelență mai mare, globală și diversă.”

 La rândul ei, doamna Georgeta Topciu a spus ca  „acest Acord reprezinta continuarea colaborarii noastre, deoarece Universitatea Danubius este casa mea și am purtat-o mereu în inima mea, oriunde mă duc în lume. Sunt bucuroasa să lucrez cu noul rector, profesorul Steve O. Michael și cu președintele Consiliului de Administrație, profesorul Andy Pușca, despre care știu ca de mulți ani contribuie la progresul Universității Danubius către viziunea sa globală. "

Acest Acord de Parteneriat este primul semnat în beneficiul studenților pakistanezi care vor avea acces la informații detaliate despre programele de studii de licență și master ale universității noastre și vor afla, de asemenea, despre activitățile și proiectele de care pot beneficia pe parcursul vieții lor de student. .

Universitatea Danubius oferă programe de licență și master în domeniile drept, științe ale comunicării, științe economice și administrarea afacerilor, relații internaționale, psihologie și asistență socială, dar și în domeniile informaticii și media digitale, ambele sub formă de învățământ cu frecvență. şi sub formă de învăţământ la distanţă.

 

Oana Draganescu,

Manager PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.