fbpx
Presedintele Universitatii Danubius, Conf. univ. dr. Andy Pusca, a fost ales Vicepresedinte al Asociatiei Universitatilor din Asia si Pacific (AUAP)

Presedintele Universitatii Danubius, Conf. univ. dr. Andy Pusca, a fost ales Vicepresedinte al Asociatiei Universitatilor din Asia si Pacific (AUAP)

In cadrul celei de-a 15-a editii a Conferintei AUAP, organizata de Universitatea Daffodil, in  Dhaka, in Bangladesh, presedintele Universitatii Danubius, Conf. univ. dr. Andy Pusca, a fost ales in functia de Vicepresedinte al AUAP pentru urmatorii 2 ani.

Obiectivul principal și misiunea AUAP este de a crea o platformă modernă și eficientă pentru dezvoltarea generală a universităților din Asia și Pacific, prin promovarea relațiilor cordiale de înțelegere reciprocă și cooperare între universitățile membre ale organizației.

Vicepresedintele AUAP, Conf. univ. dr. Andy Pusca a declarat ca: sunt foarte bucuros ca putem sa aducem contributia noastra la indeplinirea obiectivelor si misiunii AUAP pentru toti beneficiarii sai din tarile membre si este o onoare, dar si o datorie importanta pentru noi, ca centru academic european, sa lucram impreuna cu partenerii nostri pentru a putea asigura un transfer onest de valori in spatiul global. Ne aflam intr-un moment esential pentru noi, cei din Universitatea Danubius, dar si pentru aceasta asociatie, sa fim reprezentantii spiritului european si al valorilor europene. Pentru mine este o onoare, dar si o raspundere foarte mare pentru ca acesta este drumul pe care am pornit in plan personal, managerial prin functia de Presedinte al Universitatii Danubius, dar, mai ales, prin propria vointa de a asambla tot ceea ce este mai valoros in culturile lumii si de a impartasi celor care isi doresc sa beneficieze de toata experienta mea in calitate de rector si de presedinte al unei universitati europene. Este o mare oportunitate ca prin functia pe care am dobandit-o sa imi duc misiunea personala si a universitatii pe care o reprezint in comunitatea AUAP de a indeplini cu raspundere si responsabilitate indatoririle pe care mi le asum, alaturi de boardul de conducere al AUAP si in fata Universitatii Danubius,,. 

 

Oana Draganescu


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.