fbpx
„Phenomenal Women” sosesc la Universitatea Danubius pentru a-și împărtăși poveștile de succes

„Phenomenal Women” sosesc la Universitatea Danubius pentru a-și împărtăși poveștile de succes

Printre evenimentele pe care Universitatea Danubius le va găzdui, anul viitor, pentru a marca aniversarea a 30 ani de la înființare, se numără o serie de prezentări publice aparținând unor femei extraordinare din întreaga lume, sub denumirea  Phenomenal Women Series.

Începând din luna ianuarie a anului 2022 și continuând lunar, de-a lungul anului, PW va valorifica intelepciune colectivă, experiența și energia femeilor de vârste și calificări diferite, subliniind, în același timp, importanța susținerii comunității și a implicării în viața acesteia, a țării și a întregii lumi. Participantele din cadrul acestui eveniment au atins cele mai înalte culmi profesionale și au obținut rezultate de invidiat in carierele lor, devenind un exemplu in domeniile lor de activitate.

Prima invitata, in ianuarie, va fi Claudia Nicolae, Manager General al AGERPRES. Fiind prima femeie aflată la conducerea AGERPRES, cea mai veche agenție de știri din România și prima agenție autonomă din țară, doamna Nicolae conduce lupta dusă pentru a menține o presă liberă și obiectivă care să prezinte adevărul și care să lucreze pentru întreaga societate, indiferent de gen, etnie, vârstă sau preferințe politice. AGERPRES există de peste 100 de ani, iar prima femeie care conduce organizația, Doamna Nicolae, este o veritabilă sursă de inspirație pentru toți cei care înțeleg importanța și valoarea capacității de a obține o informație credibilă, bazată pe fapte, în timpul unor vremuri în care publicul se confruntă cu dezinformărări pe felurite platforme.

Claudia Nicolae a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion, a facut cursuri postuniversitare in Politici Străine și Diplomație, dar și în Securitate și Bună Gurvernare. Ea a fost redactor la Independent,, si la Agerpres, prima agentie nationala. De asemenea, Claudia Nicolae a detinut si functia de consilier al Ministrului de Interne începând din luna iunie pana in noiembrie a anului 2018.

Universitatea Danubius este o instituție de invatamant superior privată, antreprenorială, care își asumă responsabilitatea de a prezenta experți și cercetatori de seamă din diverse domenii, cu scopul de a informa publicul și de a crește gradul de conștientizare în comunitățile și circumscripțiile deservite. Suntem dedicați eliminării discriminării de gen din toate câmpurile de activitate, iar universitatea noastră intenționează să inspire următoarea generație să urmărească, în mod activ, paritatea de gen. Suntem mândri de faptul că jumătate dintre posturile de conducere ale instituției sunt ocupate de femei si această realitate ne diferențiază, în mod pozitiv, în regiune.

Acest eveniment inedit are scopul de a promova, de a comunica și de a amplifica influența femeilor împlinite profesional fiind astfel proiectat pentru a inspira atât femeile, cât și bărbații care vor deveni liderii generației următoare.

Evenimentele din seria Phenomenal Women vor fi organizate în colaborare cu AGERPRES, partener media oficial!


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.