fbpx
Noul număr al “Acta Universitatis Danubius. Œconomica”

Noul număr al “Acta Universitatis Danubius. Œconomica”

Un nou număr al revistei “Acta Universitatis Danubius. Œconomica” a văzut lumina tiparului. Așa cum ne-a obișnuit, jurnalul aduce în atenție articole științifice de actualitate bazate pe ample cercetări din domeniul economiei, dar și din zone de interes adiacente precum management, marketing sau comerţ.

“Acta Universitatis Danubius. Œconomica” publică studii care combină abordările teoretice cu prezentarea de cazuri practice, oferind răspunsuri bine documentate la o gamă largă de aspecte întâlnite în mediul economic.

Printre articolele din numărul curent se regăsesc următoarele titluri: “Economic and Financial Impact of the Covid-19 Pandemic on the Insurance Market in Albania, Serbia and Northern Macedonia”, „COVID-Vaccination and Performance in Five Global Stock Market Indexes” sau “South African Job Creation, a Myth or Reality? The Role of Economic Injections as a Solution to the Employment Issues”.

Revista beneficiază de un colegiu de redacţie format din personalităţi în domeniu, din ţară şi din străinătate. De asemenea, are în vedere standardele de editare ale revistelor ştiinţifice, o frecvenţă de apariţie de șase numere pe an, precum și respectarea convenţiilor editoriale internaţionale.

Jurnalul este inclus în mai multe baze de date internaţionale (CEEOL, EBSCO Publishing, EconPapers, RePec, IDEAS, DOAJ, Cabell's, PROQUEST) și poate fi accesat la următorul link: https://dj.univ-danubius.ro/index.php/AUDOE.

 

Lect. univ. dr. asoc. Petra Alina Marinescu

Consultant PR&MEDIA


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.