fbpx
Noi proiecte cu He University, China

Noi proiecte cu He University, China

Ca universitate internațională, Universitatea Danubius și-a propus să-și extindă proiectele educaționale cu diferite instituții universitare din întreaga lume.  Unul dintre obiectivele principale ale echipei de conducere este de a extinde oportunitățile pentru studenți si pentru profesori prin construirea de punți între universitatea noastră și instituțiile academice internaționale din China și SUA.

Astfel, Rectorul și CEO-ul Universității Danubius, Dr. Steve O. Michael, a vizitat în urmă cu două săptămâni UNIVERSITATEA HE din China, unde s-a întâlnit cu Președintele acesteia, Dr. Wei, care este și membru al Comitetului Consultativ Internațional al Universității Danubius.

Rectorul Michael a declarat că vizita sa la Universitatea HE a fost fructuoasă și productivă: „Conducerea Universității, inclusiv președintele Wei și șeful său de cabinet, doamna Grace, m-au primit cu căldură în campus, m-au însoțit  în turul universității lor și m-au prezentat personalului și studenților. Deși relativ tânăra, Universitatea s-a extins remarcabil pentru a deveni una dintre instituțiile foarte respectate din regiune.” Rectorul Michael explorează oportunitățile de a colabora cu Universitatea HE în cadrul unor programe academice paramedicale comune.

He University, deschisă în 1999, este una dintre universitățile moderne și bine dotate, autorizate de Ministerul Educației din China să ofere programe de licență, masterat și, de asemenea, programe de doctorat (PhD). Este situata în zona de dezvoltare a turismului din Shenyang Mt. Qipan, ca singura instituție fondată de medici repatriați. 

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.