fbpx
Mesajul Rectorului Universității Danubius, Prof. dr. Steve O. Michael, la Ceremonia pentru Deschiderea Anului Universitar 2022-2023

Mesajul Rectorului Universității Danubius, Prof. dr. Steve O. Michael, la Ceremonia pentru Deschiderea Anului Universitar 2022-2023

Este o bucurie foarte mare pentru mine sa fiu astazi aici și vreau să urez bun -venit tuturor celor prezenti, profesori, angajați și noilor noștri studenți, la Ceremonia pentru Deschiderea Aanului Universitar 2022-2023.

Ma adresez tuturor studenților noștri, nu știu poveștile voastre personale sau călătoria care v-a condus la Universitatea Danubius, dar știu că toți aveți un lucru în comun: sunteți aici pentru a vă îmbunătăți viața și educația care  vă va aduce o contribuție mai bună la societate și la familie. Ați ales Universitatea Danubius dintre toate opțiunile disponibile în speranța că aceasta universitate va face tot posibilul să vă îmbrățișeze idealurile, să vă hrănească visele, să vă educe și să vă pregătească pentru viitorul care  se deschide astazi în fața voastra.

Mă aflu astăzi în fața voastră în Galați, România departe de casa mea din Statele Unite, pentru a vă împărtăși ceea ce educația a făcut pentru mine. O educație bună reprezintă o muncă grea, o educație bună te face să-ți folosești mintea. O educație bună necesită investiția dumneavoastră. O bună educație nu înșală, nu trișează și nu caută o cale ușoară de scăpare.

Cei care depun eforturi cinstite culeg beneficiile cinstite pentru că, așa cum mi-a spus tatăl meu în copilărie, „viața îți va plăti întotdeauna înapoi în propria ta monedă”.

În calitate de nou rector al Universității Danubius este responsabilitatea mea să lucrez cu instituția pentru a mă asigura că încrederea dumneavoastră în Universitate nu se pierde și așteptările dumneavoastră sunt îndeplinite și, sperăm, depășite. Ca să putem atinge succesul academic, interesul nostru este reciproc și fiecare trebuie să își facă datoria.

Astăzi vă invit să vă stabiliți așteptări mari pentru voi și pentru profesorii dumneavoastră. Așteptați-vă să munciți din greu, deoarece cei care caută aur trebuie să învețe să sape din greu.

În plus, sunt aici pentru a vă oferi ajutorul meu, pentru a face din Universitatea Danubius o instituție cu adevărat internaționalizată. Sunt aici pentru a mă alătura echipei, pentru a duce Universitatea la următorul ei nivel de excelență, o instituție care ar trebui să fie demnă de respectul vostru. Sunt aici pentru a ne imagina cum va arăta noua Universitate Danubius, o instituție rezistentă, progresivă și dinamică, cu misiunea de a produce lideri și forță de muncă a viitorului.

Cu o experiență extinsă pe tot globul, vin la Universitatea Danubius cu un simț profund a ceea ce ar trebui să fie o universitate în societate și a rolurilor intelectualilor în căutarea adevărului, difuzarea adevărului, dezmințirea credulității, spulberarea miturilor și extinderea frontierei cunoașterii.

Vă mulțumesc și să aveți un an universitar reușit!

 

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.