fbpx
LeoMUN 2024

LeoMUN 2024

Între 29 aprilie și 1 mai 2024, Universitatea Internațională Danubius a fost gazda Conferinței Modelul Națiunilor Unite - LeoMUN 2024.

Peste 100 de liceeni din Galați, Bacău, Buzău, Tecuci, Iaşi au participat la Ceremonia de deschidere a LeoMUN 2024 la sediul Universității Internaționale Danubius.

La ceremonia de deschidere, Dr. Steve O Michael, Rectorul Universității Internaționale Danubius li s-a adresat elevilor, subliniind rolul evenimentului în stimularea înțelegerii academice și culturale. El i-a încurajat pe participanți să îmbrățișeze diplomația și colaborarea pe parcursul conferinței, dând un ton de inspirație pentru zilele ce au urmat.

Model al Organizației Națiunilor Unite, cunoscut și sub numele de Model ONU sau MUN, este numele oficial dat simulărilor academice ale conferințelor Națiunilor Unite. Această activitate își propune să reunească tineri din diferite părți ale lumii, cu profiluri și aspirații diverse, pentru a-și dezvolta abilitățile de oratorie, vorbit în public și leadership, prin dezbateri în limba engleză. Scopul este de a oferi un forum de discuții privind relațiile internaționale printr-o simulare dinamică din punct de vedere academic a Organizației Națiunilor Unite.

Delegații obțin o perspectivă asupra funcționării interioare a Națiunilor Unite, prin asumarea rolurilor de lideri mondiali și de factori de decizie internaționali, în timp ce navighează prin complexitățile negocierilor internaționale.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.