fbpx
UNIVERSITATEA DANUBIUS, APROAPE DE LICEENII CARE VOR SUSȚINE BACALAUREATUL

UNIVERSITATEA DANUBIUS, APROAPE DE LICEENII CARE VOR SUSȚINE BACALAUREATUL

Se apropie Bacalaureatul iar studenții danubieni empatizeză cu emoțiile liceenilor care vor susține examenul maturității. Astfel, au dorit ca, în aceste zile,  să activeze Caravana Danubius și să informeze din nou liceenii gălățeni despre noutățile (programe de studii universitare de licență noi) și oportunitățile (admitere doar pe bază de dosar)  ADMITERII 2020 a UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”.

Cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități pentru această perioadă, Liga Studenților Danubius, sub coordonarea doamnei Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE – Decan al Facultății de Drept a Universității ”Danubius”, au vizitat licee si colegii gălățene pentru a afișa la sediile acestora  oferta educațională pentru anul universitar 2020- 2021 a acestei instituții de învățământ superior.

Obișnuiți cu interacțiunea directă cu liceenii din anii terminali, studenții s-au adaptat acestui tur de promovare a ADMITERII 2020 în instituțiile de învățământ preuniversitar.

Conducerea UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS” mulțumește tuturor directorilor colegiilor și liceelor partenere pentru colaborarea îndelungată și deosebită pe care o au în baza parteneriatelor academice încheiate.

 

Succes la Bacalaureat și alegere înțeleaptă!

 

Purtător de cuvânt –Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.