fbpx
Bursele de cercetare postdoctorală “McKenzie”

Bursele de cercetare postdoctorală “McKenzie”

Universitatea din Melbourne (UM), Australia, acceptă aplicații în cadrul programului de burse de cercetare postdoctorală McKenzie.

Doritorii trebuie să trimită un plan de cercetare pe trei ani, în domeniul lor de expertiză. De asemenea, cei interesați trebuie să-și găsească un mentor/ supervizor din cadrul Universității din Melbourne.

Obiectivul programului este acela de a atrage persoane care au obținut recent titlul de doctor în ariile de cercetare de interes pentru Universitate. Toți cei care se înscriu pentru a obține o bursă postdoctorală trebuie să desfășoare activități de cercetare în acord cu inițiativele Universității din Melbourne.  

 

Ariile de interes din cadrul call-ului sunt administrate la nivelul facultăților din cadrul Universității din Melbourne după cum urmează:

- Facultatea de Arhitectură

- Facultatea de Arte

- Facultatea de Economie și Administrarea afacerilor

- Facultatea de Muzică

- Facultatea de Medicina, Stomatologie și Științe medicale

- Facultatea de Științe

- Facultatea de Științe agricole

- Facultatea de Drept

- Facultatea de Informatica

 

Pentru mai multe detalii legate de eligibilitate precum și de modalitatea de completare și transmitere a aplicațiilor accesați următorul link: https://sites.research.unimelb.edu.au/research-funding/researcher-development-schemes/mckenzie-fellowship


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.