fbpx
Alăturați-vă provocării cu pași #Walk15 - Mergi pentru România!

Alăturați-vă provocării cu pași #Walk15 - Mergi pentru România!

Walk15 este o companie start-up care oferă provocări cu pași pentru un stil de viață mai sănătos și sustenabil, ce a lansat o provocare unică cu pași pentru România, numită ”Mergi pentru România!

Walk15 dorește să implice cât mai mulți români pentru a merge pentru România în jurul Pământului. Provocarea a început de Ziua Pământului (22 aprilie) și se încheie la sfârșitul lunii august. Scopul este strângerea a 500 de milioane de pași, ceea ce este suficient pentru a merge de 10 ori în jurul Pământului. 

La finalul provocării vom planta prima pădure de pași din România cu cel puțin 5.000 de copaci. Cu cât adunăm mai mulți pași, cu atât vor fi plantați mai mulți copaci în România.

Cum funcționează provocarea?

1.       Alăturați-vă provocării și intrați în echipa județului vostru.

2.       Invitați-vă familia, prietenii și toată comunitatea să participe.

3.       Pașii voștri vor fi transformați în copaci adevărați ce vor fi plantați în România!

Echipele vor fi împărțite pe județe, așa că vă cerem ajutorul pentru diseminarea informațiilor despre această provocare cu pași. Oricine se poate alătura urmând acest link de pe telefonul mobil - https://walk15.app/challenge/6ccc9b45-8cf8-4db6-9688-67305304425b

Dacă ai deja aplicația Walk15, atunci te poți alătura direct provocării. Pentru cine nu are aplicația, ea poate fi descărcată gratuit de pe orice telefon mobil!

Haideți să mergem împreună și să plantăm prima pădure de pași din România. Cu cât facem mai mulți pași, cu atât vor fi plantați mai mulți copaci în România!

Walk15 Mergi pentru Romania Provocare cu Pasi 600x450


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.