fbpx
Oportunitate pentru studenții Universității Danubius din Galați - Cursuri de limba japoneză

Oportunitate pentru studenții Universității Danubius din Galați - Cursuri de limba japoneză

Universitatea DANUBIUS din Galați în parteneriat cu Centrul Shōgun de Studii Japoneze organizează începând cu data de 18.10.2023 ora 18:30, CURSUL ONLINE DE LIMBĂ ȘI CULTURĂ JAPONEZĂ. Cursul se va derula online, saptămânal cu o durată de 60 min, pe parcursul semestrului I și va puteți înscrie până la data de 11.10.2023.

  • NIVEL ÎNCEPĂTORI – BASIC NIHONGO
  • NIVEL INTERMEDIAR – KANJI
  • NIVEL MEDIU – CURS NIHONGO SHOHO
  • NIVEL MEDIU – BASIC NIHONGO CONVERSAȚIE

Participantii la curs vor avea acces la:

 – ghiduri de instruire / învăţare cu ajutorul calculatorului;

 – e-Books pentru studiul limbii japoneze;

 – lecţii de limbă japoneză ce au incluse fişiere audio;

 – scriere japoneză (kana şi kanji);

– conversație;

– logistica necesară examenelor de competență lingvistică Nihongo Nōryoku Shiken.

Cursul oferit de către Universitatea DANUBIUS Galați în parteneriat cu Centrul Shogun de Studii Japoneze, este GRATUIT, în limita a 20 de locuri pentru studenții Universității Danubius. Selectia se va desfasura in ordinea inscrierii prin completarea formularului de inscriere disponibil aici https://forms.gle/s7JVcv6TyUyjUnTN6

 NOTĂ:

  1. se pot înscrie și alte persoane interesate, sub rezerva achiziționării materialelor de curs accesibile la link-ul de mai jos.

https://polirom.ro/pachete-promo%C8%9Bionale/7942-193-pachet-promo%C8%9Bional-limba-japonez%C4%83.html#/218-ap5_pack-7942_defaultcombination

  1.  Cursanții vor avea sistemul complet pentru videoconferință: căști, microfon și cameră.

 

Profesori invitați:

Prof. ANA-MARIA FUJII ( 藤井アナマリア ) este lector de limbi străine şi traducătoare freelance.

A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia japoneză-engleză, în 1997.

În anul 2002 şi-a completat studiile la Universitatea de Ştiinţe ale Educaţiei Nara, Japonia, cu un masterat în educaţie pentru înţelegere internaţională.

Semnează traducerea şi comentariile la cartea pentru copii Vulpoiul Gon și alte povestiri de Niimi Nankichi (Pim, 2015).

De asemenea, d. prof. Ana-Maria Fujii este și autor al editurii Polirom:

https://polirom.ro/lexis/7879-limba-japoneza-simplu-si-eficient-caiet-de-exercitii-.html

 

Prof. CRISTINA ȘOLOGON este lector de limbi străine.

A absolvit facultatea de franceză-română la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și facultatea de International and Social Studies la Universitatea Tsukuba, Japonia.

Activeaza ca profesor într-o școala internațională, Liberty International School Tsukuba, Japonia.

https://liberty-tsukuba.jp/

 

NECULAI AMĂLINEI, inginer, traducător, redactor, editor executiv şi director de publicaţie, preocupat de inginerie lingvistică şi cultură japoneză. Este editor executiv al lucrării Kanji în 60 de texte, publicată de Editura Business Print cu asistenţă financiară oferită de Japan Foundation, Urawa, Japonia.

La Editura Polirom semnează traducerea şi comentariile la Cartea celor cinci cercuri. Gorin no Sho de Miyamoto Musashi (ed. I, 2000; ed. a VI-a, 2023), volumul Limba japoneză. Simplu şi eficient (ed. I, 2012; ed. a XI-a, 2022), volumul Limba japoneză. Simplu şi eficient. Caiet de exerciţii (în colaborare cu Ana-Maria Fujii, ed. I, 2003; ed. a IV-a, 2022), Dicţionarul japonez‑român de Gakushū Kanji (în colaborare cu Jack Halpern, 2008), Dicţionarul japonez‑român (în colaborare cu Jack Halpern, 2013) şi Dicţionarul japonez‑român de Kyōiku Kanji (în colaborare cu Jack Halpern, 2021).

http://www.shogun.ro

Pentru informații suplimentare vă rugăm frumos sa transmiteți un e-mail la adresa de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.




Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.