fbpx
DANUBIUS ONLINE – MEETINGS A ASIGURAT DESFĂȘURAREA OPTIMĂ A CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE EIRP 2020

DANUBIUS ONLINE – MEETINGS A ASIGURAT DESFĂȘURAREA OPTIMĂ A CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE EIRP 2020

Cea de-a 15-a ediție a Conferinței Internaționale “Integrare Europeană Realități și Perspective” se desfășoară în zilele de 15 și 16 mai 2020, pe platforma Danubius Online, site-ul eEIRP2020 – MEETINGS.

EIRP 2020 a reunit, și la această ediție, teme deosebit de interesante care au abordat aspecte de noutate specifice tematicii acestei conferințe, respectiv:

  • Științe juridice și administrative în noul mileniu,
  • Risc și performanță în economia europeană și transfrontalieră,
  • Științe ale comunicării - Globalizarea diversității culturale,
  • Tineretul de astăzi – Generația dezvoltării globale.

Rectorul Universității ”Danubius din Galați”, Conf. Univ. Dr. Andy Corneliu PUȘCĂ, a deschis lucrările conferinței prin prezentarea unei cercetări deosebit de interesante referitoare la inteligența artificială, la potențiala atribuire de drepturi și asumare de obligații de către roboți priviți ca entități care dețin personalitate juridică.

Din nou, tehnologia a sprijinit eforturile Universității ”Danubius” din Galați  de a desfășura în condiții de calitate evenimente științifice de tradiție, dând posibilitatea tuturor participanților de a-și prezenta rezultatele valoroase ale studiilor științifice. Secțiunea MEETING a oferit spațiul virtual dotat cu toate instrumentele de lucru necesare interacțiunii dintre participanții diferitelor paneluri care au putut prezenta lucrările științifice în cele mai bune condiții.

Au fost înregistrare foarte multe intervenții ale tinerilor cercetători, studenți și doctoranzi, care și-au prezentat lucrările științifice în cadrul secțiunilor dedicate acestora.

Lucrările conferinței vor fi accesibile la sfârșitul lunii iunie pe site-ul conferinței în volumul online EIRP PROCEEDINGS.

Conferința EIRP2020 a fost organizată de Universitatea ”Danubius din Galați” în parteneriat cu: Universitatea din Camerino Italia, Universitatea Tehnologică Czetochowa din Polonia, Universitatea din Ruse ”Angel Kanchev” – Bulgaria, Universitatea de Economie Națională și Internațională din Bulgaria, Universitatea Națională de Cultură și Arte Kiev-Ucraina, Colegiul Academic de Inginerie Azrieli din Israel și Universitatea Aleksander Moisiu din Durres-Albania.

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.