fbpx
Discursul Rectorului cu ocazia Ceremoniei de Absolvire a Promoției 2023 a Universității Danubius

Discursul Rectorului cu ocazia Ceremoniei de Absolvire a Promoției 2023 a Universității Danubius

Stimata audiență,

 

Mă numesc Steve O. Michael, sunt profesor de management și finanțe în sistemul de învățământ superior, Rector și Director executiv al Universității Danubius, si astazi, in aceasta zi de mare sarbatoare pentru toata comunitatea danubiana, am onorea sa oficiez Ceremonia de absolvire a promoției 2023!

 

Doresc să îmi exprim recunoștința către membrii Consiliului de Administrație, membrilor Senatului, Decanilor și Managerilor de departamente, profesorilor, personalului și echipei mele de conducere formată din Prorectorul Florian Nuță, Prorectorul Alina Răileanu, Consilierul Juridic General, Gina Goga și Prorectorul Filip Stanciu pentru prezenta la acest eveniment si pentru susținerea acordată echipei de organizare!

 

După cum puteți observa, Amfiteatrul este foarte frumos amenajat. Multe ore de voluntariat au fost dedicate decorării și pregătirii acestei Ceremonii de absolvire! Prin urmare, aș dori să le mulțumesc și vă invit și pe voi să faceți acest lucru, tuturor voluntarilor și personalului care au lucrat la programul de absolvire. 

 

În Statele Unite ale Americii, locul de unde vin, ceremoniile de absolvire reprezintă o ocazie minunată, un moment de celebrare a realizărilor noastre, un moment de reflecție și recunoștință și un moment de exprimare a mulțumirilor celor care ne-au susținut în tot acest timp. În calitate de rector american, este important ca ceremoniile noastre de absolvire să reflecte de acum înainte acest spirit de recunoștință, de bucurie, de sărbătoare.

 

Felicitări promoției de absolvenți ai anului 2023!

 

Sunteți prima promoție care a absolvit de când sunt Rectorul acestei universități. Modul în care se desfășoară această ceremonie este diferită de trecut și de aici rezultă faptul că sunt multe lucruri care se schimbă la Universitatea Danubius.

M-am alăturat acestei comunități pentru a transforma Universitatea Danubius și deja se schimbă multe lucruri.

Acum aproximativ o lună am fost în Pakistan pentru a semna un acord cu o universitate importantă de acolo. Ambasadorul României m-a întâmpinat și a menționat faptul că Universitatea Danubius este prima universitate din România care a semnat un acord cu o universitate importantă din Pakistan.

Acum aproximativ 48 de ore, am fost în Israel, discutând inițiative de parteneriat cu Colegiul de Inginerie „Azrieli”, Ierusalim. Viitorul pe care îl văd pentru Universitatea Danubius este de a deveni un model de instituție globală în Europa de Est, o instituție în care toți studenții noștri vor fi pregătiți și educați pentru lume, în care profesorii noștri vor veni din toată lumea, în care standardele și etica noastră vor reflecta standardele internaționale, în care studenții noștri vor veni din toată lumea și în care numele nostru va fi recunoscut la nivel mondial.

 

Nu contează trecutul, pentru că nu putem avea un control asupra lui. Ceea ce contează este viitorul și ceea ce facem astăzi ne pregătește pentru viitorul pe care ni-l imaginăm.

Vă invit să fiți alături de mine pentru a vedea ce este posibil.

Vă invit să vedeți o Universitate Danubius mai mare și înfloritoare. Nu vă uitați la ceea ce este astăzi, ci aruncați privirea spre ceea ce va fi Universitatea Danubius mâine.

 

 Mă uit la voi astăzi și nu văd doar faptul că sunteți aici în fața mea, ci văd mai mult de atât. Vă văd viitorul, văd cum unii dintre voi obțineți noi locuri de muncă, unii dintre voi schimbă locul de muncă, unii dintre voi ating niveluri profesionale înalte și unii dintre voi se reîntorc aici, pentru a dobândi și mai multe informații pentru a excela pe plan profesional.

Văd cum viitorul vostru tinde să ajungă la stele cu succes, vă văd sănătoși trăind o viață fericită.

 

Acum că v-am mărturisit cum va fi viitorul vostru, acum este responsabilitatea noastră să lucrăm în acest sens și atunci când veți realiza ceea ce v-ați propus să îmi scrieți, pentru că îmi doresc să împărtășesc tuturor noilor studenți poveștile voastre.

 

Felicitări încă o dată, promoției de absolvenți ai anului 2023!

 

 

Prof. Univ. Dr. Steve O Michael

Rector & CEO

Universitatea Danubius


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.