fbpx
CONFERINȚA DE EDUCAȚIE NON-FORMALĂ – EDIȚIA I

CONFERINȚA DE EDUCAȚIE NON-FORMALĂ – EDIȚIA I

În data de 8 decembrie începând cu ora 15, Liga Studenților Danubius împreună cu Fundația Universitară Benone Pușcă și Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” organizează „CONFERINȚA DE EDUCAȚIE NON-FORMALĂ - EDIȚIA I”, în Aula Magna a Univerității Danubius.

Coordonatorul acestui eveniment este Gabriel-Cristian Neagu, Președintele Ligii Studenților, iar Consultant Științific, Muzeograful Ing. Jan-Ovidiu Tercu, Coordonatorul Observatorului Astronomic, Galați.

Scopul acestui proiect este dezvoltarea educației non-formale în zona Galați-Brăila prin intermediul unui schimb de experiență care se va realiza pe parcursul conferinței. La această conferință vor fi invitați specialiștii în educație non-formală din muzee, biblioteci și alte organizații. Prezentările din cadrul conferinței vor disemina rezultatele obținute în domeniul educației non-formale de către participanți.

 

  OBIECTIVE

  • Dezvoltarea educației non-formale în zona Galați-Brăila;
  • Perfecţionarea cunoştinţelor în domeniul pedagogiei prin conceperea și implementarea de programe de educație non-formală;
  • Încurajarea elevilor şi studenţilor de a participa la activităţi de educație non-formală.

 

Înscrierile pentru participare se fac la adresa de e-mail:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Lepădatu Mioara,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.