fbpx
VĂ INVITĂM LA CURSUL FESTIV AL PROMOȚIEI 2021

VĂ INVITĂM LA CURSUL FESTIV AL PROMOȚIEI 2021

16 iunie 2021 este ziua in care absolventii promotiei 2021 sarbatoresc, alaturi de profesori, familie, prieteni, cea mai importanta zi a anilor de studii, ZIUA ABSOLVIRII!

Studentii absolventi 2021 de la toate facultatile Universitatii Danubius sunt in sarbatoare, tocile si robele sunt pregatite deja, diplomele de onoare sunt la tipar, pregatirile sunt pe ultima suta de metri! Ziua ceremoniei absolvirii, anul acesta, este una speciala, pentru ca se vor alatura absolventilor  Fondatorul Universitatii Danubius, Profesorul si judecatorul Benone Pusca, Presedintele UDG, Conf. univ. dr. Andy Pusca, Rectorul UDG, Prof. William B. Harvey, prorectorii, decanii, directorii de departament, cadrele didactice si stafful administrativ, totul intr-o orchestrare plina de momente frumoase si emotionante pe care Liga Sudentilor Danubius o pune scena special pentru colegii lor!

Va asteptam, dragi absolventi ai promotiei 2021, sa fiti pe scena Cursului Festiv si sa va bucurati impreuna cu oamenii dragi voua de surprizele pregatite de organizatori!
Evenimentul este organizat de Liga Studentilor Danubius si respecta toate restrictiile impuse de autoritati pentru desfasurarea in aer liber a acestor manifestari!

Departamentul MEDIA
Universitatea Danubius


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.