fbpx
JUDECĂTOR STAGIAR, PUTEREA EXEMPLULUI PENTRU STUDENȚI: OANA BUJOR

JUDECĂTOR STAGIAR, PUTEREA EXEMPLULUI PENTRU STUDENȚI: OANA BUJOR

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Danubius” din Galați, doamna judecător stagiar Oana BUJOR, a acceptat invitația decanului acestei facultăți, doamna Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE, de a participa la o masă rotundă cu tema: Profesia de magistrat, eveniment dedicat studenților interesați să îmbrățișeze această nobilă profesie juridică.

Această ocazie a oferit studenților oportunitatea unui dialog deschis cu doamna judecător stagiar Oana BUJOR, dialog în cadrul căruia au primit răspunsuri pe care, parțial, le intuiau ca urmare a parcurgerii unor cursuri în cadrul cărora au studiat aspecte referitoare la profesiile juridice: Drept procesual civil, Drept procesual penal, Organizarea și etica profesiilor juridice; Clinică judiciară etc.

OANA BUJOR

Studenții participanți au exploatat această oportunitate și au înteles și din altă perpectivă, a practicianului, care este sensul  unor noțiuni specifice organizării profesiei de magistrat.

Echilibru, seriozitate, moralitate, perseverență și foarte multă muncă, studiu neîntrerupt. Acestea sunt, în principal, calitățile care conturează profilul viitorului magistrat.

Facultatea de Drept a Universității ”Danubius” mulțumește doamnei judecător stagiar Oana BUJOR pentru implicarea în această activitate atât de importantă pentru motivarea studenților dornici de asemenea interacțiuni care certifică reușita accesului în profesii juridice.

 

Decan,

Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.