fbpx
Profesorul Steve O. Michael – training pe probleme de management educațional

Profesorul Steve O. Michael – training pe probleme de management educațional

Reputatul profesor american Steve O. Michael, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Universității “Danubius”, a susținut un training strategic dedicat angajaților instituției. La întâlnire au participat reprezentanți ai Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, ai departamentelor IT, M.E.D.I.A., Înscrieri Studenți și Extensii Universitare, Administrativ, precum și Președintele universității, Conf. univ. dr. Andy Pușcă.   

Specializat în management educaţional, strategii de finanţare şi antreprenoriat educațional, Profesorul Michael a susținut o prelegere interactivă despre noile metode și tehnici utilizate în management-ul educațional universitar, exemple de bune practici ale universităților private din SUA.

Profesorul Steve O. Michael este si vicepreşedinte pe probleme academice şi Prorector al Universităţii de Medicină şi Ştiinţă “Charles R. Drew” din Los Angeles, SUA. Timp de cinci ani acesta a fost prorector şi vicepreşedinte pe probleme academice la Universitatea “Arcadia” din SUA. Publicațiile sale vizează, printre altele, reducerile de costuri, domeniul marketing-ului și constrângerile financiare din învățământul superior. Profesorul Michael este absolvent al Universității “Harvard” precum și doctor al Universității “Alberta” din Canada.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.