fbpx
OPORTUNITĂȚI  DE CARIERĂ SRI

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ SRI

#SRI #Cariera

Dacă ești o persoană care să analizeze situații complicate și să ofere soluții simple, accesează:  https://www.sri.ro/aplica.

SRI are ca misiune cunoașterea, prevenirea și contracararea amenințărilor interne ce pot aduce atingere asigurării stării de legalitate, de echilibru și de stabilitate socială, economică și politică necesară existenței și dezvoltării statului național român ca stat suveran, unitar, independent și indivizibil, menținerii ordinii de drept, precum și a climatului de exercitare neîngrădită a drepturilor, libertăților și îndatoririlor fundamentale ale cetățenilor, potrivit principiilor și normelor democratice statornicite prin Constituție.

Serviciul Român de Informații desfășoară activități de culegere și valorificare a informațiilor privind securitatea națională în mai multe modalități, din care rezultă și multitudinea de specializări din instituție.

Admiterea la Programul de Masterat Profesional este până la data de 30 noiembrie 2022, aceasta reprezentând principala modalitate de încadrare în Serviciul Român de Informaţii.

https://www.sri.ro/fisiere/ghidul_candidatului_2022.pdf

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.