fbpx
ÎNCĂ TE POȚI ÎNSCRIE LA CURSUL DE SOCIAL MEDIA MANAGER

ÎNCĂ TE POȚI ÎNSCRIE LA CURSUL DE SOCIAL MEDIA MANAGER

Îți dorești să lucrezi în social media sau să îți îmbunătățești cunoștințele privind dezvoltarea de strategii, crearea de conținut pe social media, construirea de website sau reclame plătite?

Perioada de înscriere a fost prelungită până pe 24 noiembrie la cursul de Social Media Manager organizat de Universitatea Danubius din Galați.

Cursul se derulează începând cu data de 5 decembrie, ora 17.00, în module de câte 2 ore în format fizic la sediul Universității Danubius din Galați. Pe parcursul a 10 ore de curs se vor oferi informații   despre planificarea comunicării online, strategii de optimizare web, realizarea de campanii publicitare, precum și instrumente de monitorizare a lor. În cadrul cursului vor fi discutate aspect esențiale pentru crearea și creșterea conținutului online pe platforme precum Facebook, Instagram, TikTok. Cursul va conține și o parte practică.

Cursanții vor avea posibilitatea de afla aceste informații de la Gabriel Ursan, recunoscut în mediul online pentru activitatea sa de blogging și nu numai.

Mai multe informații despre formator sunt disponibile aici https://www.gabrielursan.ro/despre-gabriel-ursan/.

Pentru a te înscrie la curs completează formularul disponibil la: https://forms.gle/og9Rga5sDJp7PKHc6  și achită taxa în valoare de 250 lei, până pe 24 noiembrieprin virament bancar în contul Universității Danubius Galați, deschis la ING Bank, sucursala Galați – RO87INGB0010000041708911. 

Pe ordinul de plată vor fi menționate denumirea cursului, numele și prenumele participantului. Copia ordinului de plată se va transmite după efectuarea plății, înainte de data începerii cursului la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.