fbpx
Energy Challenge, la Universitatea “Danubius” din Galați

Energy Challenge, la Universitatea “Danubius” din Galați

Miercuri, 24 noiembrie, Energy Challenge ajunge la Universitatea “Danubius” si dezvolta un concurs pentru studentii nostri, in parteneriat cu SOCIETATEA ANTREPRENORIALA STUDENTEASCA. 

Concursul este organizat de compania E.ON, fiind dedicat tinerilor care urmează studii de licență sau de masterat pe teritoriul României și are în vedere dezvoltarea creativității studenților, prin crearea unui cadru ideal în care aceștia își pot testa ideile și cunoștințele construind un business real. Temele concursului sunt Energia verde, Eficiență energetică și optimizare rețea, Produse și servicii clienți și Digital & Smart.

 

Etapele concursului sunt următoarele:

Perioada de înscriere: 25 octombrie 2021 – 20 decembrie 2021
Prezentarea proiectelor în format online: 10 ianuarie 2022 – 21 ianuarie 2022

Semifinala concursului: 7 februarie 2022 – 11 februarie 2022

Candidații ajunși în această etapă vor avea parte de experiența Energy Challenge Academy, unde vor cunoaște unele dintre cele mai importante persoane din domeniul Energiei din Romania, vor primi îndrumare privind proiectele lor și își vor dezvolta abilitățile profesionale și soft-skill-urile.

Finala Energy Challenge: 4 aprilie 2022 – 8 aprilie 2022:

Valoarea brută totală a premiilor este de 32.929 de lei:

Locul 1- 3000 de Euro

Locul 2 - Voucher de vacanță de 500 de euro/participant

Locul 3 - Voucher eMAG în valoare de 1000 de lei/participant

Participanții se pot înscrie individual sau în echipe de maximum patru persoane, iar proiectele trebuie să fie în conexiune cu oricare dintre cele patru categorii principale. Se punctează, în mod deosebit, ideile fezabile, care satisfac nevoi de piață, pot fi aplicabile, realiste, inovatoare. Proiectele trebuie construite sub forma unui plan de afaceri pe care participanții au un timp de două-trei luni să îl dezvolte.

 

Pentru mai multe informații, accesați următoarele link-uri:

http://energychallenge.eon-romania.ro/

http://www.facebook.com/studentenergychallenge/

De 15 ani compania E.ON organizează programe de dezvoltare a tinerilor din România, menite să susțină dezvoltarea personală și profesională ale studenților și masteranzilor. Cele mai importante acțiuni de acest gen sunt Energy Challenge, START și GraduatE.ON.

 

Lector univ. dr. asoc. Petra Alina Marinescu

Consultant PR&MEDIA


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.