fbpx
Dr. IRENA CHIRU, expert in intelligence, ne povesteste despre mentori, sens și cărți

Dr. IRENA CHIRU, expert in intelligence, ne povesteste despre mentori, sens și cărți

#PhenomenalWomen2022

Pe 24 martie, incepând cu ora 15.00, Phenomenal Woman Club se imbogățește cu o nouă membră de onoare, dna. Irena Chiru, specialist în intelligence și în cultura de securitate.

Dr. Irena Chiru este profesor universitar în cadrul Academiei Naționale de Informații ,,Mihai Viteazul” și, în prezent, detine functia de Președintă a Asociației Internaționale de Studii de Intelligence - Capitolul European (IAFIE EC). Din această poziție, Irena Chiru militează și acționează pentru consolidarea profesiei de expert în intelligence prin schimb de bune practici, prin dialog și prin construirea de rețele internaționale de cunoaștere.

În cei peste 20 ani de activitate didactică și de cercetare dr. Irena Chiru s-a dedicat investigării științifice a comunicării și analizei de intelligence, fiind implicată în mai multe proiecte de cercetare științifică cu finanțare națională și europeană (CITY COP Horizon 2020, CARSMAND Horizon 2020, ESSENTIAL Horizon 2020, CRESCENT ERASMUS+, ARMOUR ISF, EU-HYBET Horizon 2020) și semnând în calitate de autor, co-autor și editor, articole și volume dedicate culturii de securitate și investigării percepției sociale asupra securității, precum și configurării inter-disciplinare a unor instrumente de gestionare a cunoașterii.

În anii recenți, s-a implicat în proiecte dedicate promovării diversității și incluziunii ca principii acționale și practici care pot genera progres și transformare în organizații și care exced formelor tradiționale de diversitate, precum diversitatea culturală, etnică sau de gen.

Această serie de evenimente inedite are scopul de a promova, de a comunica și de a amplifica influența femeilor împlinite profesional fiind astfel proiectat pentru a inspira atât femeile, cât și bărbații care vor deveni liderii generației următoare.

Evenimentele din seria Phenomenal Women sunt organizate în colaborare cu Agentia Nationala de Presa AGERPRES, partener media oficial! 

Evenimentul se va desfasura in Aula Magna a Universitatii Danubius si va fi transmis live pe pagina https://www.facebook.com/DanubiusUniversity

 

Mioara Lepadatu,

PR Specialist


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.