fbpx
Conferinta Internationala Digital Innovation for a Sustainable Future

Conferinta Internationala Digital Innovation for a Sustainable Future

Conferința Internațională Digital Challenge 2023 - „Digital Innovation for a Sustainable Future” este un eveniment organizat în cadrul competiției Digital Challenge, care se concentrează pe prezentarea  de lucrări și cercetări în domeniul tehnologiei și informaticii. În timpul sesiunii științifice, participanții au posibilitatea de a-și prezenta proiectele si studiile unui public format din experți, profesioniști in domeniul IT, dar si student la aceasta specializare.

Această conferință oferă un mediu propice pentru schimbul de cunoștințe, primirea de feedback și stimularea dezbaterilor și colaborării între cercetători și pasionații de tehnologie.

Participanții pot prezenta lucrări și cercetări în diferite subdomenii ale tehnologiei și informaticii, cum ar fi inteligența artificială, securitatea cibernetică, dezvoltarea de software, rețelele de calculatoare, big data, Internet si multe altele. Prezentarile pot fi facute oral,  PPTX  sau poster.

Este un moment important în care participanții își pot prezenta și promova inovațiile și descoperirile și pot contribui la progresul cunoștințelor și tehnologiilor IT.

 

Organizatorii asteapta lucrări originale, nepublicate anterior, care nu sunt în prezent analizate de o altă conferință sau revista stiintifical si care să abordeze cercetarea și dezvoltarea de ultimă generație în următoarele domenii:

1. Inteligența artificială și securitatea cibernetică

Preşedinte: Conf. univ. dr. Florin Postolache

2. Provocări și perspective pentru educație în era digitală

Preşedinte: Conf. univ. dr. Filip Stanciu, prorector al Universităţii Danubius

3. E-Health

Presedinte: Conf. univ. dr. Iulian-Nicusor Arama

4. Dezvoltare digitală contemporană (e-guvernare, globalizare virtuală (Management, Economie, Drept)), Comportamentele umanității contemporane în era digitală (Psihologie, Sociologie etc.)

Preşedinte: Conf. univ. dr. Daniela Litan

5. Impactul digitalizării și AI în domeniul aerospațial

Presedinte: Conf. dr. Adrian Beteringhe

 

LIMBA OFICIALĂ: Engleza

Detalii despre inscrieri – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.