fbpx
CONFERINTA INTERNATIONALA DE PSIHIATRIE SI SANATATE MINTALA GALATIA2023

CONFERINTA INTERNATIONALA DE PSIHIATRIE SI SANATATE MINTALA GALATIA2023

Universitatea Danubius, prin Facultatea de Stiinte Comportamentale si Aplicate, specializarea PSIHOLOGIE, este partenera #GALATIA2023 - EUROPEAN CONFERENCE OF PSYCHIATRY AND MENTAL HEALTH, 7th EDITION, care va avea loc in perioada 17 - 21 mai la Galati.
Detalii despre inscrierea lucrarilor din domeniul psihologiei - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Despre Conferinta GALATIA 2023 - Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2023”, care va avea loc în perioada 17-21 mai, este organizată de Universitatea Dunărea de Jos Galați – Facultatea de Medicină și Farmacie – și Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”, în parteneriat cu Universitatea „Danubius” Galați, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Colegiul Farmaciștilor din România și Academia Română.
Un important reper în cadrul activităților științifice ale medicilor psihiatri, și nu numai, îl reprezintă Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2023” ediția a VII-a, susținută în perioada 17-21 mai.

Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.