fbpx

Danubius Foreign Language Centre

Testări lingvistice

Danubius Foreign Language Centre Galați eliberează certificate de performanță lingvistică pentru burse Erasmus sau alte burse în străinătate, înscriere la un examen, unde se cere o limbă străină, angajare în muncă, multinaționale, studiu în străinătate, masterat, doctorat.

Certificatele evidenţiază nivelul de performanță la care vă aflați, în conformitate cu cerinţele Consiliului Europei (Common European Framework of Reference - CEF level) bazate pe criteriile: înţelegere (ascultare şi citire), vorbire (vorbire interactivă, producţie vorbită) şi scriere.

Constă în patru probe, care atestă nivelul de performanţă lingvistică pe fiecare criteriu; fiecare probă se notează cu note de la 1 la 10, transpuse în niveluri de competenţă A-C.

Termenul  de valabilitate al certificatului este de doi ani de la eliberarea acestuia, respectiv data testării.

Examinările  se pot face, atât la sediul Universității Danubius Galați, cât și online, pe platforme specifice acestui tip de evaluare.

Certificatul de performanţă lingvistică se eliberează în termen de 3-5 zile de la examinare, pentru certificatele eliberate de către Danubius Foreign Language Centre  Galați, și alte termene, pentru certificatele eliberate de alte instituții.

Organizarea testărilor lingvistice are loc după programul stabilit, după fiecare modul, sau în funcție de programul Instituțiilor organizatoare la care Centrul este afiliat.

Informațiile privind desfăşurarea examenului vor fi comunicate şi afişate, în  timp util, pe site-ul https://www.univ-danubius.ro/danubius-foreign-language-centre

Vezi Procedura de obținere a certificatelor de performanță lingvistică.

 

Taxele de testare se achită, atât la casieria Universității Danubius Galați, cât și online  https://univ-danubius.ro/taxe

© 2023 Danubius University. All Rights Reserved.