fbpx
ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR CARE VOR SUSȚINE ONLINE EXAMENELE DE LICENȚĂ ȘI DE DISERTAȚIE ÎN SESIUNEA IULIE 2020

ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR CARE VOR SUSȚINE ONLINE EXAMENELE DE LICENȚĂ ȘI DE DISERTAȚIE ÎN SESIUNEA IULIE 2020

Dragi absolvenți,

Vă rugăm să vă informați cu privire la susținerea ONLINE a  examenelor de finalizare a studiilor din sesiunea iulie, 2020.

 

Pe website-ul Universității ”Danubius” găsiți toate informațiile privitoare la:

 

IMPORTANT!

  • Absolvenții vor avea acces la Platforma Danubius Online – site-ul examenului, după ce s-au înscris, pe baza userului și parolei din contractul de școlarizare sau a unui user și a unei parole primite la înscriere;

 

  • Absolvenții trebuie să se conecteze cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea sesiunii la care sunt programați (vor primi acces de la IT, în momentul în care se epuizează examinarea seriei anterioare)!

 

  • Absolvenții trebuie să se asigure că, în ziua susținerii examenului, au conexiune la Internet, calculator, microfon, cameră și căști!

 

  • In cazul imposibilități stabilirii conexiunii pe platforma de examinare, la data și ora stabilite pentru examinare, din motive tehnice, neimputabile absolventului, există posibilitatea să i se acorde acces, la cerere, într-o serie ulterioară, în aceeași zi a examinării!

 

  • Listele cu absolvenții înscriși la examenele de licență sau disertație, cu programarea zilei și a intervalului orar de susținere a examenului, sunt postate pe Platforma Danubius Online, site-ul examenului și la sediul Universității ”Danubius”.

 

Vă dorim succes!

 

Purtător de cuvânt –Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.