fbpx
Universitatea Danubius și Michigan State University, SUA, colaborare academică recunoscută internațional

Universitatea Danubius și Michigan State University, SUA, colaborare academică recunoscută internațional

La inceputul lunii noiembrie, Rectorul Universitatii Danubius, Profesorul William B. Harvey si Decanul Facultatii de Drept, Universitatea de Stat din Michigan, SUA, Profesor Linda Sheryl Greene au participat la ceremonia de semnare a primului Memorandum of Understanding,  eveniment care a avut loc la sediul Facultatii de Drept din East Lansing.

Acest prim acord de colaborare între Universitatea “Danubius” si MSU pune bazele unei cooperări care are în vedere angajarea studenților și cadrelor didactice într-un parteneriat international, explorarea de noi posibilități de proiecte comune, mobilități dedicate cadrelor didactice și studenților, dar și alte demersuri academice.    

Numit în ianuarie 2021, Rectorul Harvey este primul american din lume aflat la conducerea unei universități din Romania Ca Rector, el se concentrează pe extinderea conexiunilor Universității “Danubius” în comunitatea internațională și își folosește experiența profesională din domeniile diversității, echității și incluziunii.     

Decanul Linda Greene s-a alăturat Facultății de Drept a Universității de Stat din Michigan în iunie 2021. Odată cu dezvoltarea și sprijinirea inițiativelor pe temele diversității, echității și incluziunii în cadrul Facultății de Drept, Decanul Greene și-a arătat dedicarea pentru programele internaționale și pentru acțiunile de sensibilizare. 

Aceasta initiativa sustine misiunea de a dezvolta şi implementa strategia de internaţionalizare a Universităţii Danubius precum şi aceea de a promova imaginea internatională a acesteia ca forum de educaţie, ştiinţă şi cultură în Romȃnia, Europa şi în intreaga lume.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.