fbpx
Povești de succes pe scena Phenomenal Women 2022

Povești de succes pe scena Phenomenal Women 2022

PhenomenalWomenClub. Prima serie de evenimente dedicate împărtășirii poveștilor de success ale unor femei fenomenale din întreaga lume pentru toți cei care au ca scop în viață să reușească tot ce și-au propus, cu ambiție, curaj, forță, integritate și frumusețe. Directorul general al Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, Claudia Nicolae, a deschis aceasta serie de evenimente "Phenomenal Women".

Prezentarea Claudiei Nicolae ne-a purtat prin fascinanta lume a informațiilor, a știrilor, a manipulării prin cuvinte, a științei de a discerne ce e adevăr și ce merge în altă zonă, cea a fakeurilor din zona informațională. Ea le-a vorbit celor prezenţi despre cei care propagă ştiri false şi scopurile care îi determină să folosească acest instrument, despre cum poate fi identificată o ştire falsă sau cum poate fi depistat un site care a fost creat special pentru a dezinforma.

Audiența formată din studente, dar și eleve de liceu, însoțite de profesoarele lor, a fost încântată să descopere omul Claudia Nicolae, care a ajuns să inspire tinere care sunt la început de drum în construirea unei cariere, omul care a avut de înfruntat diverse obstacole, unele mai colțuroase, altele mai destabilizatoare, dar, toate aceste întâmplări au construit-o, au modelat-o și i-au dat forța necesară de a conduce una dintre cele mai mari agenții de presă din Europa, Agenția Națională de Presă AGERPRES.

Participanţii au fost salutaţi, printr-un mesaj video, şi de rectorul Universităţii Danubius, prof. univ. dr. William B. Harvey, aflat la Washington, care a precizat faptul că această serie de evenimente este menită să aducă împreună femei fenomenale din SUA și din întreaga lume pentru a-și spune poveștile de succes.

Preşedintele Universităţii Danubius, Conf. univ. dr. Andy Puşcă, a punctat, tot într-un mesaj video faptul că "toate femeile merită susţinute pentru ceea ce dezvoltă în noi ca şi oameni, sunt creatoarele noastre, sunt cele care amplifică tot ceea ce ne dorim a face, a fi şi a avea pe Pământ şi în Univers. Sunt reprezentantele forţei de atracţie pe care noi o numim dragoste, forţei de atracţie a Universului care ne ţine uniţi, legaţi în acelaşi ecosistem".

Prima conferinţă din seria ''Phenomenal Women'' a fost moderată de conf. dr. ing. Alina Beatrice Răileanu, prorector pentru Inovare şi Antreprenoriat, care a arătat că prin seria de evenimente organizate pentru marcarea a 30 ani de existenţă a instituţiei de învăţământ superior se doreşte recunoaşterea acelor oameni care şi-au adus o contribuţie la dezvoltarea locală, regională şi care pot fi modele pentru elevi şi studenţi.

Ne propunem, prin această serie de evenimente, să recunoaştem acei oameni care au adus o contribuţie în dezvoltarea locală, regională, dar care au reuşit să obţină o recunoaştere la nivel internaţional, oameni care pot fi modele pentru dumneavoastră, care pot fi mentori în cariera dumneavoastră, oameni care ne inspiră în fiecare zi în tot ceea ce fac. În acelaşi timp, sunt persoane care, mai mult sau mai puţin, au colaborat cu Universitatea Danubius sau poate au chiar rădăcinile în aceste locuri şi sunt oricând gata să vă ajute în continuare", a transmis Alina Beatrice Răileanu,

La eveniment a participat şi directorul Muzeului Brăilei "Carol I", dr. Costin Croitoru, care a salutat ideea unui as"tfel de demers şi a propus ca la editura deţinută de muzeu să se publice prezentările din cadrul conferinţelor ''Phenomenal Women''.

De asemenea, Costin Croitoru i-a oferit directorului general al AGERPRES două medalii batute de muzeu cu portretul a două femei de anvergură internaţională - soprana Haricleea Darclée şi medicul Ana Aslan, ambele originare din Brăila.

Seria Phenomenal Women are misiunea de a conecta și de a  împuternici femeile și tinerele fete, prin sprijinirea lor personală pentru creștere profesională, pentru dezvoltarea abilităților de conducere, prin coaching și mentorat.

Universitatea Danubius și-a propus sa creeze spații sigure pentru a discuta despre strategiile femeilor de a avansa în carieră și afaceri, să valorifice forța femeilor și a tinerelor fete la nivel transcultural. De asemenea, prin această serie, ne-am propus sa promovăm leadership-ul de gândire interdisciplinar și schimbul de cunoștințe între femeile lideri din diverse sfere de influență economică, socială, culturală și politică.  

Phenomenal Women Series este unul dintre evenimentele care sunt  organizate pe tot parcursul anului 2022, sub egida ,,30 DE ANI DE EXCELENȚĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL UNIVERSITAR, în care întraga comunitatea danubiană aniversează 30 de ani de existență a Universității Danubius.

Partener media oficial al acestei serii de evenimente este Agenția Națională de Presă AGERPRES.

Evenimentul a fost transmis live aici https://www.facebook.com/DanubiusUniversity/videos/1104985326927931

 

Oana Drăgănescu

PR&MEDIA Director


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.